Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii de culise despre salariile de la Poli Iași. Cine vine în locul lui Luis Phelipe

Cornel Șfaițer a dat detalii de culise despre salariile de la Poli Iași. Președintele moldovenilor a anunțat cine este înlocuitorul lui Luis Phelipe, transferat la FCSB.
16.12.2023 | 08:17
Detalii de culise despre salariile de la Poli Iasi Cine vine in locul lui Luis Phelipe
Care este cel mai mare salariu al unui jucător de la Poli Iași. Dezvăluirile lui Cornel Șfaițer. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Poli Iași a revenit în acest sezon pe prima scenă a fotbalului din România. Formația din Copou a impresionat în actuala stagiune cu victorii surprinzătoare împotriva unor echipe, precum U Cluj, Farul sau Sepsi. Totuși, situația financiară a clubului moldovean nu este la parametrii optimi.

Detalii de culise despe salariile de la Poli Iași. Cine vine în locul lui Luis Phelipe

Poli Iași ocupă locul 13 în SuperLiga, cu 22 de puncte după 19 etape. Înaintea duelului cu Universitatea Craiova, Leo Grozavu, antrenorul principal, s-a plâns de situația financiară din Copou și a cerut mai multe transferuri pentru a reuși să-și atingă obiectivele.

ADVERTISEMENT

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a anunțat că cel mai mare salariu al unui jucător este de 8.500 de euro. Oficialul moldovenilor a recunoscut că Poli Iași întâmpină dificultăți în a aduce jucători de valoare.

„(n.r. cel mai mare salariu la Iași e de 8.500 de euro?) Da. Am încercat să avem un buget echilibrat ca nou-promovată, dar astea sunt salariile din campionatul intern. Ne este destul de greu să aducem jucători valoroși”, a declarat Cornel Șfaițer, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cine vine în locul lui Luis Phelipe la Poli Iași: „E tot brazilian”

Luis Phelipe s-a transferat de la Poli Iași la FCSB, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Brazilianul a fost transferat de lider pentru 200.000 de euro, iar moldovenii au păstrat un procent de 20% dintr-un eventual transfer.

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Cornel Șfaițer a anunțat că înlocuitorul lui Luis Phelipe la Poli Iași este tot brazilian. „O să-l înlocuim pe Luis Phelipe cu un brazilian, cu un an mai mare, un jucător de calitate.

ADVERTISEMENT

Știți foarte bine câți jucători de calitate are Brazilia pentru toate nivelele. Am avut probleme tot timpul cu Iași când eram la Botoșani. Iași e un oraș mai atractiv decât Botoșani, e capitala Moldovei.

Când eram la Botoșani puteam să dau cu 2.000 mai mult, tot Iași alegea jucătorii. E vorba de acomodare. Iașiul e un oraș frumos. El a venit cu soția. Are un băiețel. A contat foarte mult asta, am insistat să vină și soția cu copilul”, a spus Cornel Șfaițer, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. Emisiunea va putea fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Detalii de culise despre salariile de la Poli Iași. Cine vine în locul lui Luis Phelipe

ADVERTISEMENT