Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii de ultimă oră despre ce se întâmplă la Petrolul. „Exclusivitatea dată la Fanatik se confirmă”. Când se retrage Budescu. Video

Vivi Răchită a dezvăluit ce decizie a luat conducerea celor de la Petrolul Ploiești. Ce se întâmplă cu Budescu și cât va mai juca pentru „lupii galbeni”.
08.03.2023 | 21:28
Detalii de ultima ora despre ce se intampla la Petrolul Exclusivitatea data la Fanatik se confirma Cand se retrage Budescu Video
Constantin Budescu a împlinit 34 de ani pe 19 februarie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petrolul e în cădere liberă în SuperLiga, însă Vivi Răchită le dă vești bune suporterilor și cetățenilor din orașul Ploiești. Dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA despre cum se poate rezolva situația financiară a clubului.

Vivi Răchită îi ia apărarea lui Constantin Budescu: „Era în vestiar dezbrăcat după saună și după bazin. E perfect”

Vivi Răchită i-a luat apărarea lui Constantin Budescu, după ce a fost acuzat că are multe kilograme în plus și că nu mai poate face fotbal de performanță: „A avut maneta aia niște cute! Era în vestiar dezbrăcat după saună și după bazin: e perfect!”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Analistul FANATIK SUPERLIGA e convins că Budescu nu se retrage și va mai juca ani buni în SuperLiga: „Mesajele lui sunt în tonul caracteristic, pentru că știm că este un magician și un om care face spectacol. Ce?! Mai joacă încă trei ani!”.

Constantin Budescu a împlinit 34 de ani pe 19 februarie și în acest sezon a jucat 16 meciuri pentru Petrolul, reușind un gol și patru pase decisive. În ciuda vârstei, fotbalistul este cotat în continuare la 650.000 de euro conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, vești bune despre situația financiară de la Petrolul Ploiești: „Lucrurile se vor îndrepta în sfârșit”

Deși mulți se temeau că Petrolul ar putea avea soarta celor de la Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, Vivi Răchită anunță că „lupii galbeni” vor evolua și în sezonul viitor în SuperLiga:

„Uite că o exclusivitate pe care am dat-o aici, la Fanatik, cu întâlnirea de pe 6 martie de la Petrolul, s-a întâmplat. Ieri au fost din informațiile mele discuții cu membrii Consiliului de Administrație și Adunarea Generală a Acționarilor, cei care dețin clubul ACS Petrolul 1952. 

ADVERTISEMENT

Se pare că lucrurilor se vor îndrepta în sfârșit și avem și noi speranțe că vom termina campionatul și pe un loc deasupra celor de retrogradare, și că lucrurile din punct de vedere financiar se vor rezolva. Așteptăm conferința de presă de mâine”, a spus Vivi Răchită la Fanatik SuperLiga. Informaţia interesului lui Marius Copilu pentru Petrolul Ploieşti a fost anunţată în premieră de Prosport.

Primăvara se numără emisiunile Fanatik SuperLiga. Show-ul care dă tonul exclusivităților din fotbalul românesc poate fi urmărit începând de săptămâna trecută în fiecare zi de luni până vineri, ora 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT