Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită, ”masacrat” după informația exclusivă despre Petrolul dezvăluită la Fanatik SuperLiga: ”Au citit și copiii mei, toată familia. Gata!” Video exclusiv

Vivi Răchită a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că a fost atacat verbal de suporterii echipei Petrolul, după ce a anunțat că se negociază vânzarea clubului.
03.03.2023 | 13:23
Vivi Rachita masacrat dupa informatia exclusiva despre Petrolul dezvaluita la Fanatik SuperLiga Au citit si copiii mei toata familia Gata Video exclusiv
Culisele unui meci dubios de acum 12 ani. „Așa-ți trebuie, Ana! Îți aduci aminte? Petrolul – Chiajna 3-1, apoi final 3-4!”
ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii, într-o emisiune FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul fundaș a spus că pe 6 martie gruparea prahoveană ar putea să fie vândută, iar printre cei care se vor alătura ”lupilor galbeni” se află și Marin Copilu, fost conducător la CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Vivi Răchită, înjurat de suporteri după ce a anunțat vânzarea Petrolului

Aflat în platou la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Vivi Răchită a dezvăluit că a primit amenințări din partea suporterilor Petrolului, după ce a oferit informații despre vânzarea clubului.

ADVERTISEMENT

”După acea exclusivitate cu Marian Copilu am fost masacrat de anumiți suporteri, că să-mi văd de treaba mea, că nu am voie să vorbesc de Petrolul, că e o minciună. Bine, Liliac (n.r. – Gheorghe Liliac), unul dintre membrii fondatori, cei care dețin ACS Petrolul 1952, a confirmat că discuțiile sunt dinainte de Sărbători.

Anumiți dezaxați care postează pe rețelele astea au scris niște mizerii pe care le-au citit și copiii mei, și familia mea, și prietenii mei. Am luat decizia și am postat pe pagina mea de Facebook că începând de ieri, chiar de la meciul cu FCSB, nu mă mai interesează ceea ce înseamnă Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Rămân suporter și atât. Nu mai vreau, gata. De aici încolo o să vorbesc despre Petrolul că joacă în 5-3-2, că voi merge la meci”, a declarat Răchită, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Primăria, dispusă să ajute Petrolul

Vivi Răchită este de părere că Petrolul Ploiești este un club atractiv pentru că are un trecut important cu trofee în palmares, are un stadion nou și frumos și un număr mare de suporteri.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș a precizat faptul că din punct de vedere a tot ce înseamnă palmares, culori, siglă nu există nicio problemă, deoarece acestea aparțin Primăriei, iar autoritățile locale sunt dispuse să ajute clubul.

Fostul fotbalist a explicat cum poate un club de fotbal ca Petrolul Ploiești să ajungă să primească bani de la bugetul local, însă a ținut să amintească faptul că acest lucru nu mai este posibil la acest moment.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT