Life

Detalii despre nunta Getei cu Sebastian. Mama lui Culiță Sterp a dat din casă

Mama Geta a făcut mai multe dezvăluiri despre nunta fiicei sale mici. Cum se pregătesc pentru eveniment Geta și Sebastian.
16.09.2022 | 00:20
Detalii despre nunta Getei cu Sebastian Mama lui Culita Sterp a dat din casa
Mama Geta, dezvăluiri despre nunta fiicei sale mici. Cum se pregătește pentru eveniment. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Detalii despre nunta celei mai mici surori a lui Iancu Sterp. Mama cântărețului de muzică de petrecere Culiță a dat din casă legat de evenimentul care va avea loc pe 2 octombrie. Ce tradiții și obiceiuri păstrează mirii.

Dezvăluiri despre nunta Getei Sterp cu Sebastian. Cum se pregătește mama tinerei pentru eveniment

Mama Geta a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre nunta fiicei sale, Geta, care urmează să ajungă la altar luna viitoare. Tânăra a achiziționat deja rochia de mireasă și a împărțit invitațiile prin satul natal și cel al iubitului ei.

ADVERTISEMENT

Cununia civilă va fi organizată în localitatea de unde este Sebastian, logodnicul fetei, iar nunta în sine va fi în satul socrilor mici. Alaiul va fi unul mare și obiceiurile se vor păstra cu mare sfințenie de toți invitații.

„Fata și-a cumpărat rochia de mireasă, am vorbit aici undeva să facem prăjituri, va face și Denisa a lui Iancu prăjituri că face prăjituri foarte bune cu mama ei. Noi nu o să avem timp să facem prăjituri. 

ADVERTISEMENT

Aici în sat obiceiul e să vină oamenii să vadă mireasa, vine cine vrea și atunci trebuie să îi servești cu o prăjitură, un pahar de țuică, cu o apă, un suc, fiecare ce dorește. Vin și cei care nu sunt invitați, oameni care vor să vadă mirii. 

Acum sperăm să fie alai mare de nuntă că suntem în sate învecinate. O să vină mirele după mireasă cu nănași cu tot, o să ia mireasa, o să o ducă în sat la mire să se cunune la primărie.

ADVERTISEMENT

Apoi o să coboare la noi în sat să se cunune la biserică și de aici avem masa la vreo 30 de kilometri. O să fie numai o muzică și o nuntă pe toată valea aici la noi”, a mărturisit mama Geta pentru wowbiz.ro.

Mama Geta, pregătiri pentru nunta fiicei sale

Mama Geta este atentă la toate pregătirile pentru nunta fiicei sale, dar spune că nu și-a achiziționat până acum ținuta. Femeia nu pune mare preț pe obiectele vestimentare pentru că vrea să se simtă ca oricare alt nuntaș de la eveniment.

ADVERTISEMENT

În plus, mama lui Culiță Sterp a mai subliniat că la nunta fiului și a fiicei mari hainele i-au fost alese de copii, în timp ce Geta, cea care se căsătorește în curând, s-a ocupat de coafură. De această dată își va cumpăra rochie cu 2-3 zile înainte.

Cel mai probabil va merge la Cluj-Napoca sau Deva, precizând că tot ce-și dorește este să fie fericită Geta alături de partenerul de viață, Sebastian, cu care are o relație de lungă durată.

ADVERTISEMENT