Life

Detalii noi despre starea de sănătate a Vioricăi de la Clejani, infectată cu Covid-19. Anunț important

Au apărut noi detalii despre starea de sănătate în care se află Viorica de la Clejani, infectată cu Covid-19. Informațiile au fost furnizate chiar de artistă.
19.09.2021 | 16:16
Detalii noi despre starea de sanatate a Vioricai de la Clejani infectata cu Covid19 Anunt important
ADVERTISEMENT

Muzica populară și cea lăutărească din România au avut o zi de duminică extrem de dificilă. Două voci cunoscute, Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani au fost depistate pozitiv cu Covid-19 și au ajuns la spital.

În această după-amiază, de pe patul din secția COVID de la Spitalul Matei Balș, Viorica de la Clejani a oferit prima reacție.

ADVERTISEMENT

Aceasta a postat un amplu mesaj pe pagina ei de Facebook în care a explicat cum se simte în acest moment.

Viorica de la Clejani, primele declarații de la spital. Cum se simte artista, infectată cu Covid-19

Veștile dinspre secția COVID de la Matei Balș sunt unele foarte bune în ceea ce o privește pe Viorica de la Clejani.

ADVERTISEMENT

Artista spune că are doar o formă ușoară de coronavirus și medicii i-au transmis că se va recupera rapid.

Cu această ocazie, interpreta de muzică lăutărească le transmite tuturor celor au simptome de Covid-19 să se prezinte la medic pentru a solicita ajutor din timp, înainte să apară complicații.

ADVERTISEMENT

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util”, scrie Viorica de la Clejani.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani, mulțumiri pentru medicii de la Matei Balș

În postarea din online, artista a transmis mulțumiri cadrelor medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Aceasta le-a promis fanilor că după o perioadă de recuperare se va prezenta din nou la evenimente.

”Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente!

Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, se mai arată în mesajul postat de Viorica de la Clejani.

ADVERTISEMENT