News

Detalii noi în cazul Flaviei, eleva moartă la sala de fitness. Ce purta fata în timpul exercițiilor

Anchetatorii au făcut noi descoperiri în cazul morții Flaviei, eleva decedată în timp ce era la sală și efectua un exercițiu fizic.
23.11.2022 | 13:25
Detalii noi in cazul Flaviei eleva moarta la sala de fitness Ce purta fata in timpul exercitiilor
De ce a murit Flavia? Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Moartea fetei de 17 ani a fost considerată subită și șocantă de prieteni și familie, iar acum polițiștii au scos la iveală noi detalii din această anchetă.

Detalii din cazul Flaviei, fata moartă la sală

Flavia se afla la sală atunci când a început să se simtă rău, moment în care anchetatorii au chemat ambulanța. Deși au încercat să o salveze, resuscitând-o zeci de minute, medicii de pe ambulanță au constatat decesul ulterior.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse din anchetă, menționate de Realitatea, fata ar fi purtat un costum cu stimulare electrică în timp ce făcea exerciții fizice, după care i s-a făcut rău din senin.

Fata era elevă în clasa a XI-a la Liceul Militar din Alba Iulia și visa să ajungă în Armată, tocmai de aceea se antrena pentru probele fizice. În timpul liber Flavia făcea voluntariat la Crucea Roșie Alba.

ADVERTISEMENT

”La examinarea sumarului nu au fost găsite urme de violență, a fost dusă la necropsie pentru a stabili cauza morții”, a transmis reprezentantul IPJ Alba, Luminița Prodan. O autopsie va stabili care e cauza exactă a morții, însă cel mai probabil fata a făcut infarct.

În vara acestui an, un tânăr de 38 de ani, om de afaceri, din Ploiești, a murit tot la sală în timpul antrenamentelor. La fel ca și în cazul Flaviei, moartea lui a fost șocantă și neașteptată, fiind vorba de un om tânăr, fără cunoscute probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Conform datelor din anchetă bărbatul, la fel ca și în cazul Flaviei, a suferit un infarct din cauza efortului fizic intens.

A ajuns în cele din urmă la spital, transportat de urgență, unde a fost ținut în viață doar de aparate, timp de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

”Este vorba despre un om de afacri din Constanța, Ionuț Ciota, care în prezent, avea o mare firmă de catering. De-a lungul timpului, a fost administrator la mai multe firme. Acesta era căsătorit cu nepoata omului de afaceri constănţean George Secărea”, transmiteau cei de la Ziarul Obiectiv.

ADVERTISEMENT