News

Detaliul care ar putea schimba cursul anchetei morții Sharei, eleva olimpică găsită fără viață la Neamț. Datele din telefonul fetei, recuperate

Ancheta legată de moartea Sharei, eleva olimpică din București, ar putea intra într-o nouă fază, după ce anchetatorii au intrat în posesia unei probe extrem de valoroase.
26.08.2023 | 14:37
Detaliul care ar putea schimba cursul anchetei mortii Sharei eleva olimpica gasita fara viata la Neamt Datele din telefonul fetei recuperate
Shara a murit din cauza drogurilor, însă circumstanțele au rămas necunoscute / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Shara a murit din cauza unui drog pe care l-a consumat în casa unui prieten din Neamț, pe care-l cunoscuse prin intermediul unei platforme sociale. Părinții fetei nu cred că aceasta a consumat droguri de bunăvoie și suspectează că fiica lor a fost violată, înainte să moară.

Datele din telefonul Sharei, transferate pe un alt dispozitiv

Zilele trecute, ancheta morții Sharei a intrat într-o nouă etapă, după ce anchetatorii au reușit să salveze datele de pe telefonul mobil al fetei, folosit inclusiv în noaptea morții sale.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au copiat datele respective pe un alt dispozitiv, iar acestea urmează să fie analizate, pentru a se stabili circumstanțele în care tânăra și-a pierdut viața.

Până în acest moment se cunosc doar mesajele pe care Shara le-a schimbat cu propria mamă, pe care a mințit-o că s-a cazat la un hotel în centrul Neamțului.

ADVERTISEMENT

Shara a fost luată de la gară de tânărul pe care-l cunoscuse pe internet

Fata de 16 ani le-a spus părinților ei că merge la Neamț pentru a lua parte la un concurs național de debate-uri. Însă la destinație a fost așteptată de un tânăr, cu câțiva ani mai mare decât ea, care a condus-o la locuința lui.

Shara a continuat să converseze cu mama ei, căreia îi spunea că a ajuns la camera oferită de organizatori, însă acolo nu sunt condiții suficient de bune, așa că urmează să-și caute un alt hotel, scrie Observatornews.ro

ADVERTISEMENT

Ultimul mesaj al Sharei către mama sa, cu trei ore înainte de a muri

După miezul nopții, părinții Sharei au aflat că fiica lor a murit din cauza unui drog pe care l-a consumat împreună cu tânărul din Neamț.

Ei nu cred în întregime varianta acestuia și vor să afle cât mai multe informații care să lămurească în întregime filmul morții fiicei lor.

ADVERTISEMENT

„Noapte bună, sunt ruptă”, este ultimul mesaj pe care Shara i le-a scris mamei sale, cu trei ore înainte de a muri. În acel moment, ea se afla în casa băiatului de 19 ani pe care-l cunoscuse pe internet.

ADVERTISEMENT
Tags: