Sport

Detaliul neștiut despre prestația istorică a lui Karim Benzema în Chelsea – Real Madrid 1-3: “Nu a mâncat toată ziua, apoi a dat un hat-trick”

Karim Benzema a marcat un hattrick în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Chelsea, deși atacantul francez nu a mâncat și nu a băut apă în ziua meciului.
07.04.2022 | 10:37
Detaliul nestiut despre prestatia istorica a lui Karim Benzema in Chelsea  Real Madrid 13 Nu a mancat toata ziua apoi a dat un hattrick
Karim Benzema a ajuns la 37 de goluri marcate în 36 de meciuri în acest sezon pentru Real Madrid. Sursă foto: Getty Images
ADVERTISEMENT

Karim Benzema este jucătorul momentului în Europa și doboară recorduri pe bandă rulantă în UEFA Champions League.

Karim Benzema, post negru de Ramadan în ziua meciului cu Chelsea! S-a înfruptat din defensiva lui Chelsea

Karim Benzema este mulsulman iar în această perioadă aceștia sărbătoresc Ramadanul, moment sfânt pentru toții adepții lui Alah.

ADVERTISEMENT

Astfel, Benzema nici măcar nu a mâncat și nu a băut apă până apune soarele, conform tradiției musulmane. Asta nu l-a împiedicat însă să scrie istorie împotriva lui Chelsea.

Atacantul francez a întrerupt acest ritual doar cu 13 minute înainte de startul partidei. Acest lucru însă l-a împiedicat să reușească încă un hattrick, după cel cu Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema a vorbit despre tradițiile de Ramadan: „Nu are niciun impact asupra jocului. E foarte important pentru mine”

Karim Benzema a vorbit despre Ramadan într-un interviu pentru Esquire, însă a spus clar că asta nu îi afectează evoluția pe teren: „Niciun impact, Ramadanul e parte din viața mea și religia mea face Ramadanul obligatoriu.

Pentru mine e foarte important și mă simt foarte bine când țin post. Sunt recunoscător că sunt sănătos”.

ADVERTISEMENT

Ramadanul este o sărbătoare sfântă pentru musulmani, care are loc în perioada 1-30 aprilie în fiecare an.

Iker Casillas, reacție fabuloasă după hattrick-ul lui Benzema cu Chelsea: „K9 este Dumnezeu”

Fostul mare portar al lui Real Madrid a transmis un mesaj savuros pe Twitter și l-a complimentat pe Karim Benzema după meciul de poveste cu Chelsea.

ADVERTISEMENT

„K9 este Spiderman. K9 este Wolverine. K9 este portarul unei clădiri. K9 este cel mai bun prieten al tău. K9 e bunicul tău. K9 este președintele Statelor Unite. K9 este instructorul alături de care sari cu parașuta. K9 este îngerul tău păzitor. K9 este Dumnezeu!”, a scris Casillas.

La conferința de presă de la finalul meciului cu Chelsea, antrenorul Carlo Ancelotti a spus despre Benzema că este „în fiecare zi mai bun, ca un vin de cea mai bună calitate.

Karim Benzema este un jucător cu foarte mare personalitate, știe cât de important este pentru Real Madrid. În fiecare zi este mai bun, ca un vin de cea mai bună calitate. În fiecare zi ne demonstrează și mai mult că este liderul de care avem nevoie. Iar acest lucru face de foarte multe ori diferența”.

ADVERTISEMENT