ADVERTISEMENT
Life

Detaliul neștiut despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă

FANATIK vă spune detaliul neștiut despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Dezvăluirile creatoarei de modă care o îmbracă.
Autor: Cerasela Stafie | 12.06.2021 | 13:25
Detaliul neștiut despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă
Detaliul neștiut despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă Colaj: Fanatik

Prima doamnă s-a făcut remarcată întodeauna grație ținutelor purtate la diverse evenimente oficiale. Aceasta a atras atât laude, cât și critici.

ADVERTISEMENT

Soția președintelui Klaus Iohannis apelează la un designer român, lucru cunoscut de multă vreme. Andreea Tincu colaborează cu Carmen Iohannis încă din anul 2015.

Detaliul neștiut despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. Ce spune creatoarea de modă care o îmbracă

Andreea Tincu este creatoarea de modă care îi propune și creează ținutele primei doamne. Acestea au fost purtate la evenimentele oficiale ale cuplului prezidențial, din România și din diferite alte țări.

ADVERTISEMENT

Designerul a explicat că printr-un simplu e-mail a început colaborarea celor două: „este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei”.

„Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele,” a declarat Andreea Tincu pentru Forbes, transmite Libertatea.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis nu plătește ținutele pe care le poartă la evenimentele oficiale

Creatoarea de modă a explicat și ce fel de contract există între cele două. Carmen Iohannis nu plătește ținutele și le înapoiază după ce le poartă.

Asocierea cu prima doamnă o ajută pe Andreea Tincu să câștige prestigiu: „ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază”.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică,” a mai spus designerul.

Carmen Iohannis, siluetă de invidiat

Totodată, Andreea Tincu a explicat și că soția președintelui este deținătoarea unei siluete de invidiat. Acesta a mărturisit că au fost purtate ținute direct din prezentările de modă.

ADVERTISEMENT

„Sunt doamne care se potrivesc la siluetă cu prima doamnă și vor să achiziționeze ținuta respectivă. De asemenea, prima doamnă, fiind înaltă, are mărimi foarte bune, ceea ce înseamnă că a purtat și ținute direct din prezentările de modă,” a mai spus aceasta.

Modul în care soția președintelui se îmbracă a fost des comentat, chiar și de specialiștii din domeniu. De multe ori au fost și oameni care au adus critici. Carmen Iohannis nu a comentat niciodată acest subiect.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!