Life

Dezamăgire cruntă pentru un român plecat în vacanță în Grecia: „Nisipul e mai mult pietriș, apa e mai neagră decât la 2 Mai”

Dezamăgire cruntă pentru un român plecat în vacanță în Grecia. Acesta s-a plâns de condițiile existente aici, inclusiv de plajă.
19.07.2023 | 08:48
Dezamagire crunta pentru un roman plecat in vacanta in Grecia Nisipul e mai mult pietris apa e mai neagra decat la 2 Mai
Dezamăgire cruntă pentru un român. A plecat în vacanță în Grecia, dar nu i-a plăcut. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Dezamăgire cruntă pentru un român plecat în vacanță în Grecia. Acesta a rămas nemulțumit cu ce a găsit în concediul petrecut în afara țării.

Dezamăgire cruntă pentru un român. A plecat în vacanță în Grecia, dar nu i-a plăcut

Un român care și-a petrecut vacanța în Grecia a fost extrem de nemulțumit. Dezamăgirea lui a fost mare și nici nu înțelege de ce toată lumea laudă destinația de vacanță.

ADVERTISEMENT

Turistul român și-a spus oful pe rețelele de socializare. Acesta era cazat în Halkidiki și spunea că nu găsește plaja cu nisip fin și nici apa cristalină.

În schimb, ce a găsit în vacanța lui în Grecia a fost o plajă plină de pietriș și o apă mai degrabă neagră decât cristalină.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că este chiar mai rău decât în România. De asemenea, turistul nu a fost încântat nici de faptul că a dat de mulți români necivilizați.

Turistul nu știe ce să facă restul vacanței

Bărbatul este așa de nemulțumit de concediul din Grecia că i se pare că și-a luat prea multe zile de cazare. A vrut să stea zece zile la mare în această stațiune celebră. Acum, numai după trei zile, deja vrea să plece acasă.

ADVERTISEMENT

“Spuneți-mi și mie, vă rog, unde este plaja aia cu nisip fin și apa cristalină în toată regiunea asta a Halkidiki-ului. Sunt deja de 3 zile aici și mai am încă 7 nopți de stat și m-am plictisit îngrozitor.

Nisipul e mai mult pietriș, apa e mai neagră decât la 2 mai și am învățat multe înjurături noi, în limba română, pe care nu le mai auzisem până acum.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să par hater, însă până în momentul de față cel mai bun lucru pe care îl pot spune despre Halkidiki este că am stat doar 3-4 minute la Kulata (n.r vamă din Grecia)”, a scris acesta pe grupul Forum Grecia.

ADVERTISEMENT