Life

Selly și iubita lui, vacanță de lux în Grecia! Un șezlong costă mai mult decât o noapte la Mamaia

Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu, au petrecut o vacanță de lux în Grecia. Prețul plătit de aceștia nu este deloc unul mic, doar pentru un șezlong fiind nevoiți să scoată din buzunar sume impresionante.
12.07.2022 | 20:01
Selly și iubita lui, vacanță de lux în Grecia! Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Selly și iubita lui au petrecut departe de țară, într-o destinație de lux. Iată cât costă un șezlong pe plaja pe care a stat vloggerul alături de Smaranda Știrbu.

Unde au petrecut vacanța Selly și iubita lui

Selly și Smaranda Știrbu au plecat într-o vacanță de vară în Grecia și au ales o destinație de lux. Aceștia nu au mers singuri, ci alături de Bromania și partenera sa.

ADVERTISEMENT

Desigur că aceștia nu s-au uitat la bani când a venit vorba de distracție, așa că au mers pe unele dintre cele mai exclusiviste plaje. Destinația de vacanță aleasă de Selly a fost Mykonos.

Locația aleasă de Selly și Smaranda Știrbu pentru a-și petrece vacanță are numeroase restaurante, un mall, iar accesul se face doar cu o cursă VIP sau chiar cu un iaht.

ADVERTISEMENT

Aceștia le-au arătat fanilor imagini din vacanța lor, unde au primit aprecieri și comentarii pozitive de la fani.

Bromania chiar a spus că partnera lui și Smaranda Știrbu se înțeleg foarte bine, mai ales când vine vorba de făcut poze.

ADVERTISEMENT

Desigur, nu lipsesc magazinele de lux, unde turiștii pot să își cumpere haine sau bijuterii de la branduri scumpe.

Ce preț are șezlongul la plaja pe care își petrece Selly vacanța

Pentru că vorbim despre o locație exclusivistă, Selly și iubita lui au scos ceva bani din buzunar pentru a se răsfăța.

ADVERTISEMENT

Numai șezlongul de aici costă 150 de euro, adică circa 700 de lei, conform relatărilor Wowbiz. Suma este mai mare decât o noapte în Mamaia!

În ceea ce privește barul și prețurile oferite, cei care doresc să sărbătorească în stil mare pot cumpăra o sticlă de șampanie pentru 2.600 de euro, dar aceasta poate depăși chiar suma de 25.000 de euro, dacă este de la un brand de renume și are o vechime mare.

Insula grecească este o destinație preferată nu numai de vedetele de la noi, ci și de starurile internaționale.

Plajele acesteia au fost vizitate de persoane celebre precum Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot, Sharon Stone, Paris Hilton sau Linda Evanghelista.

ADVERTISEMENT