Fotbal intern

Dezamăgire în rândul foștilor mari jucători ai lui Dinamo: „N-a sunat nimeni din DDB! Trebuia să ne cheme pe toți!” Exclusiv

20.02.2021 | 12:17
Dezamagire in randul fostilor mari jucatori ai lui Dinamo Na sunat nimeni din DDB Trebuia sa ne cheme pe toti Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florentin Petre și-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că cei din DDB nu l-au invitat pe el și pe alți fotbaliști importanți din istoria „câinilor roșii” să facă parte din proiect sau măcar să fie contactați de fanii-acționari.

Florin Prunea a declarat de asemenea într-un interviu pentru FANATIK a renunțat la cardul DDB din motive personale pe care nu a vrut să le detalieze, în timp Victor Becali a spus că nici el nu a fost contactat până acum.

ADVERTISEMENT

Și se pare că nu e singurul. Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo a declarat că nu a fost contactat de nimeni din cadrul DDB și nici măcar nu știe cine se află în board-ul de conducere.

Mesajul lui Florentin Petre pentru DDB: „Era frumos să ne cheme pe toți cei care am făcut performanță pentru Dinamo!”

Ești supărat pe cei din DDB? Ultima oară când am vorbit erai dezamăgit…

– Toată lumea m-a întrebat asta. Din punctul meu de vedere și corect, cum ar trebui să se întâmple, jucând atâția ani acolo, eu cred că era frumos să ne cheme pe toți care am făcut performanță pentru Dinamo, nu numai pe mine! Cu o părere, un gând bun, eu știu, poate putem ajuta într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT

Nu zic să fim în bordul DDB, nu am nevoie eu de funcții de conducere. Nu sunt genul de om care să mă propun sau chestii de genul ăsta. La mine totul e pe muncă și pe ce am realizat eu! Și ceea ce vreau eu să fac pe viitor. Dacă sunt contactat, sunt oameni de peste tot care mă sună și îmi cer păreri.

Florentin Petre: „Eu sunt dispus să ajut pe toată lumea!”

Ai fi dispus să ajuți?

– Eu sunt dispus să ajut pe toată lumea. Eu așa zic că era cel mai bine. La momentul când vrei să construiești ceva, vrei să iasă totul perfect, din punctul meu de vedere era bine să fim și noi acolo. Cine știe ce se întâmplă acolo. Pe mine dacă nu m-au contactat și nu m-au sunat nici nu am ce să îți spun.

ADVERTISEMENT

Nimeni din cadrul DDB nu te-a contactat niciodată?

– Nu! Ce să vorbesc? Cu cine? Nici nu știu cine e șef acolo! Nu știu cine e în board-ul de conducere. Nu e problemă, asta e! Eu am susținut, am încurajat, mă bucur foarte mult de existența acestui proiect, pentru că e pur și simplu salvează în fiecare zi clubul! Dar mai mult de atât ce să le fac? Mi se pare un lucru normal ca în perioada asta să fim alături de ei, așa cum putem fiecare.

Ultimele două nume grele care vor face parte din DDB. Cum a fost lansat proiectul

Între timp, suporterii din programul DDB au dat o nouă lovitură de imagine, după ce două nume grele din fotbalul mondial s-au alăturat proiectului. Guus Hiddink și Patrick Kluivert sunt gata să sară în ajutorul lui Dinamo și vor să îşi facă facă și card DDB!

ADVERTISEMENT

Programul DDB a fost lansat de suporterii lui Dinamo în încercarea de a contribui la bugetul clubului încă din august 2016, chiar la meciul rivalei FCSB din Liga Campionilor, împotriva celor de la Manchester City.

Suporterii lui Dinamo i-au pregătit o farsă lui Gigi Becali, care chiar a plătit pentru coreografia „specială” realizată de „câini” din cartonașe la tribuna a doua de pe National Arena, unde a fost afișat mesajul „DOAR DINAMO BUCUREȘTI”.

  • 5 ani au trecut de la lansarea proiectului DDB
  • 20 de ani a petrecut Florentin Petre în familia lui Dinamo
ADVERTISEMENT