Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dezamăgire totală! Patru-cinci mâini moarte! Am închis telefonul cu Mister acum câteva minute” Primele impresii ale lui Mihai Rotaru după Craiova – Farul 1-2

Mihai Rotaru a luat foc la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul Universității Craiova a fost extrem de nervos după ce echipa sa a pierdut cu Farul, scor 1-2.
22.01.2024 | 13:30
Dezamagire totala Patrucinci maini moarte Am inchis telefonul cu Mister acum cateva minute Primele impresii ale lui Mihai Rotaru dupa Craiova  Farul 12
„Dezamăgire totală! Patru-cinci mâini moarte! Am închis telefonul cu Mister acum câteva minute” Primele impresii ale lui Mihai Rotaru după Craiova – Farul 1-2. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul Universității Craiova este extrem de dezamăgit de fotbaliști, care au pierdut acasă, cu Farul, scor 1-2.

Mihai Rotaru, furios după U Craiova – Farul 1-2. Intervenție fulminantă la Fanatik SuperLiga

Ca urmare a eșecului cu Farul Constanța, Universitatea Craiova a rămas pe locul 4 în SuperLiga, cu 34 de puncte, zece mai puține decât liderul FCSB. Cele două se vor întâlni duminică, 28 ianuarie, în derby-ul etapei a 23-a.

ADVERTISEMENT

„Dezamăgire totală! Ne așeptam la cu totul și cu totul altceva, cu alte speranțe. Acum asta facem muncim. Am închis cu Mister acum un sfert de oră și trebuie să strângem rândurile. Trebuie să învățăm, nu doar din meciul de ieri, din istoria noastră din ultimul timp.

Din păcate istoria se repetă, dar în sens negativ. Ce am avut pozitiv de-a lungul timpului văd că nu se repetă. Important e să avem un plan, să ne ținem de el și la final să culegem roadele.

ADVERTISEMENT

Eram favoriți în acest meci, eram o echipă mai bine cotată, chiar dacă Farul e campioana en-titre, dar au fost greșeli, au fost jucători fără foame de rezultat, pe mine asta mă doare cel mai tare. Sunt jucători care au limită în ceea ce înseamnă aspirațiile lor.

Noi trebuie să arătăm foame, să fim răi, să fim agresivi și să ne batem până în ultima secundă. Cum eu aseară nu m-am dat bătut, azi nu mă dau bătut și nu mă voi da. Muncim. Așa trebuie să fie jucătorii. Nu timp de 90 de minute, ci săptămânal, în antrenamente. Foame. Asta ne trebuie, foame de rezultate.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai 9-10 jucători care să aibă foame, să fie campioni prin definiție, atunci șansele tale se diminuează foarte mult. Noi aseară am jucat cu 4-5 mâini moarte și asta s-a văzut în teren”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Cu FCSB trebuie să murim pe teren”

Farul este o adevărată sperietoare pentru olteni, cel puțin campionat, acolo unde echipa patronată de Mihai Rotaru nu s-a mai impus de cinci partide.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut foame de rezultate. Am fost comozi. Noi avem cele mai bune condiții din România. Și acest lucru nu contează, din păcate. Dar eu sunt convins că Mister va tăia în carne vie și va știi ce are de făcut.

Mister mi-a transmis ce avem de făcut. Un plan pe termen scurt. Avem meciul cu FCSB. Cu FCSB trebuie să murim pe teren. Cu FCSB trebuie să arătăm de ce mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. Ceva ce n-am arătat până acum”, a adăugat patronul oltenilor.

„Dezamăgire totală! Patru-cinci mâini moarte! Am închis telefonul cu Mister acum câteva minute” Primele impresii ale lui Mihai Rotaru după Craiova – Farul 1-2

ADVERTISEMENT