Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 22 ianuarie, ora 10:30. Horia Ivanovici, spectacol la prima ediție din 2024. Invitat special Florin Manea, impresarul lui Drăgușin

Fanatik SuperLiga revine cu forțe proaspete, luni, 22 ianuarie, ora 10:30. Horia Ivanovici face spectacol cu invitații de top Robert Niță, Florin Gardoș și Andrei Vochin. Plus un invitat special, Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, jucătorul momentului în România.
21.01.2024 | 17:01
Fanatik SuperLiga luni 22 ianuarie ora 1030 Horia Ivanovici spectacol la prima editie din 2024 Invitat special Florin Manea impresarul lui Dragusin
Fanatik SuperLiga, luni, 22 ianuarie. Horia Ivanovici, spectacol la prima ediție din 2024. Impresarul lui Radu Drăgușin, invitat special. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție de-a dreptul incendiară luni, 22 ianuarie, ora 10:30, în direct și în exclusivitate doar pe FANATIK.RO. Horia Ivanovici revine cu informații și exclusivități de top din fotbalul românesc. Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, va fi invitatul special al primei ediții din 2024.

Fanatik SuperLiga, luni, 22 ianuarie. Horia Ivanovici, spectacol la prima ediție din 2024

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească revine în forță cu noi ediții memorabile. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV doar pe www.fanatik.ro. Horia Ivanovici vă așteaptă cu cele mai tari reacții și comentarii după derby-urile etapei cu numărul 22 din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Rapid a întors miraculos și a câștigat pe teren propriu cu FC U Craiova (4-3), în timp ce Dinamo a debutat cu stângul în noul an. Echipa lui Zeljko Kopic a plecat fără vreun punct din deplasarea de la Ploiești împotriva Petrolului (0-1).

De asemenea, va fi analizat în detaliu derby-ul Universitatea Craiova – Farul. Ambele formații au suferit schimbări în perioada de pauză din iarnă, iar Ivaylo Petev și Gică Hagi vor scoate în față toate armele. Horia Ivanovici va prefața meciul FCSB – UTA Arad, care închide runda.

ADVERTISEMENT

Prin telefon vor intra în direct cele mai tari personaje din fotbalul românesc care vor spune lucrurilor pe nume. Așa că pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților Robert Niță, Florin Gardoș și Andrei Vochin.

Emisiunea va fi presărată cu super exclusivități marca FANATIK. Horia Ivanovici dezvăluie în direct ultimele transferuri din perioada de mercato de iarnă din SuperLiga. Echipele românești fac ultimele retușuri pentru restul sezonului.

ADVERTISEMENT

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, invitatul special al lui Horia Ivanovici

Prima ediție din 2024 de FANATIK SUPERLIGA coincide cu o surpriză de proporții pregătită de Horia Ivanovici. Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, este invitatul special al primei ediții din 2024.

Radu Drăgușin s-a transferat în această iarnă la Tottenham de la Genoa pentru 31 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate transferul fundașului român în Premier League. Ulterior, Florin Manea a confirmat interesul londonezilor pentru cel mai căutat fotbalist român al iernii.

ADVERTISEMENT

Florin Manea va oferi ultimele detalii despre Radu Drăgușin la Tottenham. Impresarul a dat o adevărată lovitură financiară. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate comisionul cu care s-a ales Manea după transferul lui Radu Drăgușin.

Fanatik SuperLiga, luni, 22 ianuarie, ora 10:30!

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cea mai tare emisiune sportivă din media românească vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT