Sport

„Dezastru în Danemarca!”. Presa engleză nu are milă de Manchester United după eșecul dramatic de la Copenhaga

Manchester United a pierdut în mod dramatic deplasarea de pe terenul lui Copenhaga. Danezii au marcat de două ori în patru minute și au câștigat cu 4-3.
09.11.2023 | 00:47
Dezastru in Danemarca Presa engleza nu are mila de Manchester United dupa esecul dramatic de la Copenhaga
Manchester United a pierdut dramatic in deplasarea de la Copenhaga
ADVERTISEMENT

Manchester United a pierdut 3 puncte importante în meciul cu Copenhaga. Echipa lui Erik ten Hag a deschis prima scorul, prin Hojlund, în minutul 3. Tot Hojlund a majorat diferența 25 de minute mai târziu, iar meciul părea doar o formalitate pentru United.

Manchester United a pierdut deplasarea de la Copenhaga

“Dezastru în Danemarca. Rashford a văzut roșu în thrillerul din Copenhaga”, au titrat cei de la Mirror, în timp ce SkySports a oferit o reacție în oglindă: “Dezastru pentru Manchester United”.

ADVERTISEMENT

Copenhaga nu s-a lăsat impresionată de forța diavolilor și a revenit spectaculos în joc. Elyounoussi a marcat pentru 1-2 în minutul 45, iar Gonçalves a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză.

Repriza secundă a început în favoarea lui Manchester United. Bruno Fernandes și-a dus echipa în avantaj grație unui penalty înscris în minutul 69. Cu 10 minute înainte de final, Copenhaga a mărit turația și a reușit să întoarcă soarta jocului.

ADVERTISEMENT

“Pentru cele două goluri pe care Manchester United le-a primit în ultimele minute, cred că s-ar fi putut apăra mult mai bine. Vor fi dezamăgiți în privința acestui aspect”, a fost reacția fostului jucător al lui Manchester United, Steve Bruce.

Manchester United a ajuns pe ultimul loc în grupa A din Champions League

“Având în vedere scorul de 2-0 în favoarea lor, acel meci nu trebuie să fie pierdut. Ei și-au creat o poziție foarte dificilă. După cartonașul roșu, partida s-a schimbat. Trebuie să găsească o modalitate de a rămâne în joc atunci când întâmpină dificultăți”, a declarat Owen Hargreaves.

ADVERTISEMENT

Danezii au restabilit egalitatea prin  Lerager în minutul 83. Peste doar câteva minute, Copenhaga a lovit din nou. Bardghji a înscris în minutul 87 și a adus o victorie nesperată în tabăra gazdelor. Pentru Manchester United, aceasta este a 3-a înfrângere în 4 partide. Galatasaray și Bayern sunt celelalte echipe care i-au învins pe britanici.

“Încă nu simt că există o presiune foarte mare asupra lui Erik ten Hag. A avut un an bun și a câștigat puțin timp. Echipa sa a avut de-a face cu accidentări grave, dar nouă înfrângeri din 17 meciuri nu e suficient de bine. Știu că United a dat afară antrenori înainte, dar nu cred că își pot permite să continue așa. 

ADVERTISEMENT

Ten Hag a avut ghinion în seara asta, dar United s-a luptat bine. Le-a lipsit un pic de lideri. Nu este ușor să joci în deplasare în Europa. Problema lor este că se prăbușesc după ce primesc un gol. Parcă vine un altul imediat după. Nu se poate întâmpla asta în fiecare săptămână”, a declarat legenda lui United, Paul Scholes.

ADVERTISEMENT