Fotbal intern

Dezastru la FCSB! Încă 5 jucători au fost depistați pozitiv! Meciul cu Backa Topola se joacă! Ce spun Gigi Becali și Dennis Man. Update

17.09.2020 | 14:17
Dezastru la FCSB Inca 5 jucatori au fost depistati pozitiv Meciul cu Backa Topola se joaca Ce spun Gigi Becali si Dennis Man Update
ADVERTISEMENT

Încă 5 jucători ai echipei FCSB au fost depistați pozitiv înaintea meciului cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League.

Conform sport.ro, cei cinci fotbaliști infectați sunt Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuț Vînă și Andrei Pandele.

ADVERTISEMENT

În acest moment, FCSB a rămas cu un singur portar disponibil pentru întâlnirea cu Backa Topola, este vorba de tânărul Răzvan Ducan, în vârstă de 19 ani.


UPDATE, 17 septembrie, ora 14:18 / Deși lotul celor de la FCSB pentru întâlnirea cu Backa Topola este decimat, Dennis Man crede în continuare în șansele ”roș-albaștrilor” de calificare.

ADVERTISEMENT

”Niciodată nu te opri din luptă! Mai buni împreună!”, a scris Man pe rețelele de socializare cu câteva ore înainte de începerea jocului.

man


UPDATE 17 septembrie, ora 12:33 / După o tăcere de aproximativ o lună, Gigi Becali a oferit o primă declarație referitoare la numeroasele cazuri de coronavirus apărute în ultimele zile la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Da, sunt şi alte cazuri! Ce vreți să fac eu?! Vom juca în teren cu ce avem și așteptăm să vedem ce decide și UEFA! Gata, nu mă mai căutați!”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.


UPDATE 17 septembrie, ora 12:12 / FCSB a emis un comunicat în care confirmă cele 5 cazuri noi de coronavirus în rândul jucătorilor, dar precizează totodată că meciul cu Backa Topola se va disputa conform programării ințiale, diseară începând cu ora 22:00.

ADVERTISEMENT

#Oficial #COVID #UEFAFCSB anunță că, în urma retestării COVID-19 de miercuri după-amiază, din Serbia, au fost…

Geplaatst door FCSB op Donderdag 17 september 2020


ȘTIRE INIȚIALĂ 17 septembrie, ora 10:53

FCSB are încă 5 jucători depistați pozitiv

După ce a ajuns în Serbia pentru jocul cu Backa Topola, cdelegația celor de la FCSB a fost supusă unui nou rând de teste, iar alți 5 jucători au fost depistați pozitiv. În acest moment, ”roș-albaștrii” au nu mai puțin de nouă fotbaliști infectați și mai mulți oameni din staff.

FANATIK a anunțat în exclusivitate marți că jucătorul Andrei Miron, antrenoprul principal Toni Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert au fost testați pozitiv. Apoi, clubul a anunțat că mai sunt infectați Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video) și Marius Ianuli (team manager).

Delegația FCSB-ului a plecat la Timișoara, iar apoi a urmat drumul spre Serbia. Înainte de a părăsi Timișoara s-a mai efectuat o nouă serie de teste și au fost depistați pozitiv încă trei jucători: Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea.

În condițiile actuale, FCSB are la dispoziție pentru întâlnirea cu Backa Topola un lot de doar 14 jucători, dintre care un singur portar, Răzvan Ducan. Jucătorii apți pentru meciul de joi seară sunt următorii:

  • Portari: Răzvan Ducan
  • Fundași: Valentin Crețu, Ionuț Panțîru, Marius Briceag, Alexandru Pantea
  • Mijlocași: Gabriel Simion, Olimpiu Moruțan, Ovidiu Perianu, Ovidiu Horșia, Robert Ion
  • Atacanți: Florinel Coman, Adrian Petre, Dennis Man, Alexandru Buziuc

Ținând cont de toaate problemele și de lotul redus, echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu Backa Topola ar putea fi următoarea: Ducan – Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru – Man, Moruțan, Horșia – Buziuc, Ad. Petre, Fl. Coman.

Formația ”roș-albastră” se află la limită cu lotul pentru a putea disputa meciul cu Backa Topola. Protocolul UEFA prevede ca ca fotbaliștii depistați pozitiv să fie izolați de restul echipei, iar lotul trebuie să aibă minim 13 jucători valizi, dintre care unul să fie portar.

FCSB va fi condusă de pe banca tehnică la meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, de Bogdan Vintilă, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK. Tehnicianul care în finalul sezonului precedent a fost retrogradat la echipa a doua a făcut joncțiunea cu lotul mare la Timișoara, acolo de unde s-a continuat drumul spre Serbia.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 4,15 este cota pentru „se marchează fix 3 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT