Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezbatere încinsă despre acţionarii lui Dinamo: “Nu au bani!” / “Vreţi să comandaţi pe banii lor”

Dinamo a revenit în prima ligă, dar parcursul din acest sezon este unul modest.
15.10.2023 | 10:43
Dezbatere incinsa despre actionarii lui Dinamo Nu au bani  Vreti sa comandati pe banii lor
Dinamo trece prin cel mai greu moment din istorie, iar actuala conducere nu pare capabilă să acopere nevoile financiare ale clubului. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elevii lui Ovidiu Burcă sunt pe loc de retrogradare directă, iar echipa pare ferită de investiții. Actuala conducere nu este capabilă să investească sumele necesare pentru a face un lot care să se lupte în partea de sus a clasamentului.

Analiza conducerii lui Dinamo

Bănel Nicoliță crede că marea problemă a lui Dinamo este că echipa nu are lot pentru prima ligă:  ”Când ajungi la Liga 1, trebuie să faci lot”.

ADVERTISEMENT

Dacă ai bani”, îi spune HORIA IVANOVICI. Fostul jucător de la FCSB a replicat imediat: ”Și atunci de ce mai promovezi?”.

Bănele, stai puțin, nu poate antrenorul să bage mâna în buzunar să cumpere jucători”, a adăugat HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Imediat, Giani Kiriță a intervenit spunând că fost patron al echipei, Cristi Borcea, este gata să investească 15 milioane de euro pentru a salva echipa.

Atunci facem în felul următor. Cristi Borcea a zis în felul următor: eu mâine vin cu 15.000.000 de euro, punem banii pe masă. Să fie contactat, în secunda asta, să vină cu banii, cu Ionuț, cu Răcucioiu, cu Prunea, de ce nu se întâmplă asta?”, a spus Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI le-a luat apărarea actualilor conducători de la Dinamo, spunând că sunt singurii care au riscat.

Oamenii au cumpărat echipa și este echipa lor. Oamenii vor ei să conducă. De ce nu te-ai dus tu să dai 500.00o de euro să cumperi echipa? Atât costă”, a spus HORIA IVANOVICI. ”Eu nu am banii ăștia”, a replicat imediat Kiriță.

ADVERTISEMENT

Nici ei nu au banii ăștia. De ce nu s-a dus Ionuț Lupescu să cumpere echipa? Are bani Lupescu, are bani mulți”, a fost reacția lui HORIA IVANOVICI, urmată de răspunsul lui Kiriță: ”Vrea să vină într-un proiect serios”.

Imediat, HORIA IVANOVICI a spus că Ionuț Lupescu putea bune bazele unui proiect serios, dacă alegea să investească la echipă atunci când a fost nevoie de el.

Făcea el. Lupescu prelua echipa, plătea 500.000 de euro, asta a fost castană, să dai 500.000 de euro pe un brand ca Dinamo e unul dintre cele mai mari bussines-uri din fotbalul românesc, cel mai mare. Se ducea Lupescu, prelua echipa.

Știa că poate nu are 15 milioane să bage, dar e prieten cu toți, toți îl plac, e un tip plăcut, are carismă. Îl chema pe Borcea, te chema pe tine, îl chema pe Vladimir Cohn, de ce nu a făcut Lupescu, de ce nu a dat 500.000 de euro?”, a spus HORIA IVANOVICI.

Nu a simțit momentul”, a comentat Kiriță. ”Acum comandați pe banii oamenilor. Eu vorbesc pe fapte. De ce nu s-a dus Borcea să cumpere echipa în 500.000 de euro. De ce nu s-a dus Lupescu? Costa 500.000 de euro, doar ăștia au vrut să riște. Cel mai ușor e să fii Borcea sau Lupescu să le dai nana ăstora. De ce nu ați cumpărat voi?”, a încheiat  HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea are loc de la ora 17:00, pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: