Life

Dezvăluire neașteptată despre Survivor România. De ce ar vrea Zanni să scape de Jador și Elena Marin

13.04.2021 | 15:02
Dezvaluire neasteptata despre Survivor Romania De ce ar vrea Zanni sa scape de Jador si Elena Marin
ADVERTISEMENT

Zanni vrea să scape de Elena Marin și de Jador este dezvăluirea neașteptată despre competiția sportivă Survivor România. Logodnicul dansatoarei, a precizat care este motivul pentru care Faimosul a recurs la această strategie. 

Andrei, logodnicul Elenei Marin, este de părere că fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a avut încă de la început o idee clară și fixă pe care se bazează, aceea de a elimina tot mai multe persoane pentru a fi mai aproape de premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Faimosul se numără printre primii participanți intrați în emisiunea concurs de la Kanal D, motiv pentru care încearcă să iasă în față și mai mult. Zanni calculează totul pas cu pas, mai spune Andrei, care este convins că vrea să-i vadă afară cât mai repede pe Elena Marin și Jador.

Zanni de la Survivor România, pus la zid de logodnicul Elenei Marin

De altfel, la ultimul consiliu de nominalizare Zanni a votat-o pe dansatoarea Elena Marin, concurenta de la Survivor România cu care s-a certat cel mai mult. Jador a fost implicat și el în discuția legat de eliminare, manelistul fiind supărat pentru că au fost propuse persoane bune.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, o felicit pe Elena pentru că este singura concurentă prezentă încă de la începutul Survivor România, care încă luptă și rezistă eroic.

Poate oamenii nu realizează, dar pentru femei este mult mai greu să reziste în condițiile de acolo din cauza transformărilor care se produc în corp. Îmi pare rău că a trecut prin emoțiile nominalizării.

ADVERTISEMENT

Elena, în modestia ei, sunt convins că nu își poate imagina cât de susținută este aici, în țară. Oamenii o apreciază și o votează și le mulțumim pentru asta. Cât despre cel care a nominalizat-o, cred că a împachetat frumos acțiunea sa.

Să fim serioși, concurentul care a susținut de la început că e pe cont propriu și ar face orice să câștige, acum vrea binele echipei? Zanni ar face orice să scape de Jador și de Elena Marin, ar fi cel mai fericit dacă ei ar fi eliminați.

ADVERTISEMENT

Se vede clar că are o problema cu cei doi, argumentele sunt din ce în ce mai evidente. Spre exemplu, Elena a discutat cu colegele noi și le-a sfătuit despre joc și camp, fără să atace vreun coleg.

În schimb, Zanni nu a ratat ocazia să folosească noi jigniri la adresa Elenei, atât în prezența ei, cât și în față noilor colege”, a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT