Sport

Dezvăluire-șoc despre următorul antrenor al FCU Craiova: „În vară își ia licența”

Adrian Mititelu are deja un nume în gând pentru banca tehnică de la FC U Craiova. Antrenorul urmează să aibă licență PRO în vară și poate să fie noul antrenor din Bănie.
09.04.2024 | 21:27
Dezvaluiresoc despre urmatorul antrenor al FCU Craiova In vara isi ia licenta
Dezvăluire-șoc despre noul antrenor al FCU Craiova: „În vară își ia licența” // Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu l-a invitat pe Marius Croitoru în lojă la Poli Iași – FC U Craiova 1948, scor 0-0, chiar la debutul lui Eugen Trică pe banca tehnică. Fostul mijlocaș ar putea să fie și următorul antrenor de la gruparea din Bănie, ținând cont că urmează să dețină licența PRO din vară.

Dezvăluire-șoc despre următorul antrenor al FCU Craiova: „În vară își ia licența”

Adrian Mititelu l-a dorit pe Marius Croitoru la FC U Craiova 1948, însă tehnicianul nu a putut să semneze cu oltenii, deși are licența Pro luată în Moldova.

ADVERTISEMENT

Croitoru și-a luat licența Pro în Moldova, dar el nu are carnet de antrenor și de aceea nu poate pregăti echipe în România. El urmează să obțină în primăvară calificarea de antrenor, după ce termină cursurile pe care le face la Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor (CNFPA).

Vivi Răchită este de părere că Marius Croitoru va fi noul antrenor de la FC U Craiova 1948 după sfârșitul sezonului. Tehnicianul a mai lucrat la formația din Bănie și a păstrat legătura cu patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Trăiești în prezent, pentru că știi că în vară în pune pe Croitoru. Își termină licența în Moldova, a negociat până să îl pună pe Napoli și i-a spus: «Nu am licență încă, lasă-mă să îmi iau licența din Moldova și mă pui în vară».

Cred că se joacă la pariuri, cred că este cotă 1,05 că noul antrenor al Craiovei va fi Croitoru din vară”, a spus Răchită la Spotlight SuperLiga, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 15:00, în fiecare zi de marți a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru, în dublu rol: „A fost și impresar la transferul lui Haruț”

Invitat special în studioul Spotlight SuperLiga, George Bozieru a spus că Marius Croitoru poate veni la FC U Craiova 1948 într-o altă funcție. Acesta a subliniat și relația pe care a avut-o cu cei de la FC Botoșani pe vremea primului mandat în Bănie.

„Cred că o să mai inventăm o funcție și o să îi avem pe toți. Știu că este scouterul celor de la Botoșani și prietenul celor de la Craiova, este polivalent”, a spus George Bozieru la Spotlight SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a dezvăluit că Marius Croitoru a îndeplinit și rolul de impresar la un transfer pe axa FC Botoșani – FCSB. Este vorba despre mutarea lui Denis Haruț în Capitală, atunci când antrenorul său l-a reprezentat în discuțiile cu „roș-albaștrii”.

„A fost și impresar când Haruț s-a transferat la FCSB. Era antrenor la FC Botoșani și l-a reprezentat ca impresar. La comisii mai sunt peste 70 de ani, mai dorm. Doar când joacă Dinamo cu UTA se trezesc și le dau câte patru etape de suspendare”, a declarat Răchită.

DEZVALUIRE SOC la FCU Craiova! Marius Croitoru, NOUL ANTRENOR al oltenilor din vara!

ADVERTISEMENT