Sport

Dani Alves e în faliment! Dezvăluiri șocante ale avocatului!

Dani Alves ar putea ajunge în închisoare dacă este găsit vinovat pentru viol, iar avocatul său a mărturisit că brazilianul are o situație financiară dezastruoasă.
07.02.2024 | 10:21
Dani Alves e in faliment Dezvaluiri socante ale avocatului
Dani Alves ar putea ajunge în închisoare dacă este găsit vinovat pentru viol, iar avocatul său a mărturisit că brazilianul are o situație financiară dezastruoasă. Sursă foto: Twitter Diario El Mundo
ADVERTISEMENT

Procesul său se află în plină desfășurare, iar fostul fotbalist de la FC Barcelona, Juventus Torino și PSG riscă o pedeapsă de 12 ani de închisoare dacă se dovedește că a violat-o pe femeia de 23 de ani la finalul anului 2022.

Dani Alves are o situație financiară dezastruoasă

În cadrul celei de-a doua zi de audieri de la Tribunalul Provincial Audiencia din Barcelona, avocatul lui Dani Alves, Ines Guardiola, a explicat situația financiară a clientului său și a dezvăluit faptul că acesta este falit.

ADVERTISEMENT

”Clientul meu are un sold bancar negativ de 17.000 lire sterline (n.r. – 20.000 euro) și are un embargo legal pentru alte 42.795 lire sterline (n.r. – 50.000 euro) din valoarea activelor”, a declarat avocatul în fața instanței, conform Daily Mail.

Fostul fotbalist și-a petrecut ultimul an după gratii în așteptarea procesului, dar riscă o pedeapsă de până la 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. El ar putea fi, de asemenea, obligat să plătească despăgubiri victimei sale în valoare de 128.000 de lire sterline (n.r. – 150.000 de euro).

ADVERTISEMENT

Vestea este una mai mult decât surprinzătoare ținând cont de faptul că Dani Alves ar fi avut la un moment dat o avere de 47 de milioane de lire sterline (n.r. – 55 de milioane de euro), bani strânși din contractele de fotbalist.

Dani Alves trebuie să plătească despăgubiri clubului UNAM Pumas

Ultimul său contract major a fost cu clubul UNAM Pumas unde a încasat un salariu de aproximativ 300.000 de euro pe lună. Însă, în februarie 2023, gruparea mexicană i-a cerut jucătorului o despăgubire de peste 4,5 milioane de euro pentru încălcarea înțelegerii.

ADVERTISEMENT

Contractul cu UNAM Pumas i-a fost reziliat după ce fostul internațional brazilian a fost arestat preventiv fără cauțiune pentru presupusa agresiune sexuală a unei femei într-un club de noapte de lux din Barcelona.

Presa spaniolă a scris faptul că Dani Alves și-a deschis în trecut mai multe afaceri, inclusiv o agenție de reprezentare numită Flashforward Group, o companie de consultanță sportivă numită Cedro Esports și un brand de modă DM3 Fashion Moda.

ADVERTISEMENT

Judecătorii cazului în care Dani Alves este acuzat de viol au decis să-i permită brazilianului să depună mărturie miercuri, 7 februarie, în ultima zi a procesului. În schimb, au respins cererea avocatului apărării, care a dorit anularea cauzei, susţinând că a fost instrumentată în absenţa ei, iar clientul său a fost supus unui proces paralel.

ADVERTISEMENT