Sport

Dezvăluire șocantă a lui Nick Kyrgios: ”Agentul m-a scos din pub la 4 dimineața ca să joc cu Rafa”

Nick Kyrgios este în sferturi la Wimbledon 2022 și, dacă merge mai departe, l-ar putea întâlni în semifinale pe Rafa Nadal. Prilej pentru australian să rememoreze un episod șocant, pentru a proba că este un alt om.
06.07.2022 | 09:10
Dezvaluire socanta a lui Nick Kyrgios Agentul ma scos din pub la 4 dimineata ca sa joc cu Rafa
Pentru a proba că atitudinea sa s-a schimbat, Nick Kyrgios a dezvăluit un episod șocant din 2019, perioadă în care încă se rezuma la a avea o aură de rebel. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nick Kyrgios a făcut valuri în circuitul ATP pentru că, dincolo de talentul său indiscutabil, probat în joc, și-a croit și o imagine de ”circar”. Astăzi, chiar dacă ”derapajele” n-au dispărut complet, după cum a relevat scandalul de la meciul cu Tsisipas, este un alt om. Mai determinat. Și dornic de performanțe. Lucru pe care a ținut să-l scoată în evidență în ultimele declarații.

Nick Kyrgios: ”Având atât de mulți oameni buni în jurul tău, devii mai bun la anumite lucruri”

În urmă cu 8 ani, pe când era un tânăr rebel, de doar 20 de ani, Nick Kyrgios ”exploda” în tenisul mare, chiar la Wimbledon. Uimea cu loviturile sale necruțătoare. Și șoca eliminându-l, în optimi, pe Rafa Nadal.

ADVERTISEMENT

Prindea sferturile. Dar această fază a fost cea mai înaltă atinsă la turneele majore. Chiar dacă erau mulți care-l vedeau pe australian capabil să ajungă în vârful tenisului mondial.

Desigur, este singurul vinovat. Pentru că, vreme lungă, n-a dublat talentul cu seriozitatea. Lucru pe care, de altfel, îl recunoaște chiar el. Acum când, după ce a trecut de Brandon Nakashima, scor 4-6, 6-4, 7-6, 3-6, 6-2, este din nou în sferturi. Și, dacă va fructifica statul de favorit, în fața chilianului Cristian Garin, l-ar putea întâlni, în penultimul act, pe Rafa Nadal.

ADVERTISEMENT

”Agentul meu a trebuit să vină să mă scoată dintr-un pub, la patru dimineața, pentru a juca în turul doi împotriva lui Rafael Nadal, pe terenul central de la Wimbledon. Am fost foarte furios”, a rememorat Kyrgios, pentru puntodebreak.com, o întâmplare petrecută în 2019.

El spune însă că lucrurile nu mai stau deloc așa. ”Am parcurs un drum lung de atunci, m-am schimbat foarte mult. Am obiceiuri de zi cu zi care sunt bune, am o echipă uimitoare care îmi e permanent alături.

ADVERTISEMENT

Fizioterapeutul meu este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Agentul meu este cel mai bun prieten. Am și cea mai bună iubită din lume.

Având atât de mulți oameni buni în jurul tău, devii mai bun la anumite lucruri. Acum sunt aici, în sferturile de finală de la Wimbledon și le datorez enorm lor”, a explicat Kyrgios.

ADVERTISEMENT