Life

Dezvăluirea care aruncă în aer Mireasa! Simona Gherghe, interzisă

O nouă dezvăluire a ieșit la iveală despre competiția Mireasa, prezentată de Simona Gherghe la Antena 1. Ce s-a aflat de data asta?
09.11.2023 | 12:45
Dezvaluirea care arunca in aer Mireasa Simona Gherghe interzisa
Noi dezvăluiri despre una din fetele de la Mireasa, show prezentat de Simona Gherghe. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

O nouă dezvăluire ar putea arunca în aer show-ul Mireasa, prezentat de Simona Gherghe la Antena 1! Apar detalii interesante despre trecutul lui Madi, una din favoritele telespectatorilor în concursul matrimonial difuzat de luni până vineri de la ora 14:00.

Noi dezvăluiri despre trecutul amoros al lui Madi de la Mireasa, show prezentat de Simona Gherghe

În urmă cu exact o lună, pagina de Instagram Viperele Vesele a trimis o scrisoare către producția de la Antena 1.  Au fost lansate o serie de acuzații grave și scoase la iveală amănunte din trecutul anumitor concurenți. Printre cele vizate de scrisoarea pe care Viperele au gândit-o pentru Sergiu a fost partenera băiatului, Madi!

ADVERTISEMENT

Potrivit Viperelor Vesele, rândurile ar fi fost citite de producătorii show-ului Mireasa, prezentat de Simona Gherghe, însă scrisoarea a fost pusă apoi în sertar. Nici până azi, la o lună de la controversele iscate despre Madi, nici ea și nici iubitul ei, Sergiu, nu au fost puși la curent cu ce au scris Viperele. Echipa de la Mireasa dorește astfel să îi protejeze pe cei doi concurenți.

Acum ies la iveală noi detalii despre relația pe care Madi ar fi avut-o în vara acestui an, înainte să treacă de preselecții și să ajungă în casa Mireasa. Viperele prezintă imagini cu Madi și unul dintre bărbații cu care s-ar fi iubit în vară prin mai multe stațiuni. Au petrecut la munte și la mare, dar și în fosta capitală culturală europeană, Sibiu.

ADVERTISEMENT

Scrisoarea pe care producătorii ar fi oprit-o

„Scrisoarea semnată Viperele Vesele și trimisă pentru Sergiu la emisiunea Mireasa în data de 09.10.2023, scrisoarea în care era susținut cu dovezi adevărul și despre relația concurentei Madi cu toți care i-au trecut prin viață și prin pat… Scrisoarea interzisă la Mireasa, conținea, printre altele următorul text:

“Semi-relația cu numărul 5. E relația cu un bărbat cunoscut cam prin iunie 2023, cu care a petrecut clipe minunate, timp de aproximativ 3 luni, până la intrarea în emisiune, momente tandre imortalizate de camera foto în București, Bușteni, Eforie și Sibiu.

ADVERTISEMENT

Momente pe care le atașăm scrisorii. Nu știm dacă este una de natură a îți crea probleme în relația actuală, după încheierea sezonului… Este una care ne ridică unele semne de întrebare.

Să fie și acest bărbat un “cel mai mai bun prieten” al cuiva?! În lumina noilor dezvăluiri, iubita ta, Madi, pare a se ghida în viața amoroasă după o anumită idee. Ideea e: păstrează un iubit pentru zilele ploioase și un altul în caz că nu plouă.” Atașăm acestei postări pozele cu Madi și Horia din august 2023”, notează Viperele Vesele despre Madi de la Mireasa.

ADVERTISEMENT
mireasa
Madi de la Mireasa, alături de unul din presupușii iubiți secreți. Foto: Viperele Vesele

Madi, acuzată că a fost agresivă cu fostul iubit din Belgia

„Legat de postările care circulă la acest moment pe grupurile de Facebook, facem următoarele precizări. Horia a comandat de la Rapid un tricou și un hanorac.

Tricoul i l-a trimis concurentei Madi în emisiune, unde a fost văzută purtându-l cu mult drag. Hanoracul l-a păstrat el și îl poartă, cel puțin aparent, cu același drag. Atașăm acestei postări poze și cu cele două obiecte vestimentare”, mai scrie pagina de Instagram.

În scrisoarea publicată pe 9 octombrie în mediul virtual, Viperele au făcut dezvăluiri despre relația pe care Madi de la Mireasa a avut-o cu iubitul musulman pe care îl acuza de agresiune. Conform relatărilor făcute de Vipere, se pare că Madi ar fi fost, de fapt, persoana care l-ar fi agresat fizic pe bărbatul cu care se iubea în Belgia. Ba mai mult, ea ar fi insistat să se împace după ce s-a despărțit de el.

ADVERTISEMENT