Life

Revista Taifasuri 957! Simona Gherghe – „Mireasa succesului”! Editorial Fuego! Dragoste și secrete de vedete, horoscop, rețete, matrimoniale!

A apărut revista Taifasuri 957: Interviu exclusiv cu Simona Gherghe, „Mireasa succesului”. Editorial Fuego, dragoste și secrete de vedete, rețete, horoscop, matrimoniale.
26.10.2023 | 11:38
Revista Taifasuri 957 Simona Gherghe  Mireasa succesului Editorial Fuego Dragoste si secrete de vedete horoscop retete matrimoniale
Revista Taifasuri 957! Simona Gherghe, „Mireasa succesului”! Editorial Fuego! Dragoste și secrete de vedete, horoscop, rețete, matrimoniale!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 957! Cu un super-interviu în exclusivitate, brutal de sincer cu carismatica Simona Gherghe, „Mireasa succesului”! Cu un nou editorial FUEGO! Cu dragoste și secrete de vedete! Cu noi proceduri medicale! Cu rețete inedite din farmacia verde! Cu evlavie și religie! Cu dezvăluiri istorice! Cu horoscop! Cu agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! Pe scurt, revista TAIFASURI 957!

A apărut revista TAIFASURI 957! Simona Gherghe – „Mireasa succesului”! Editorial Fuego, dragoste și secrete de vedete, evlavie și religie, dezvăluiri istorice, rețete inedite, horoscop, matrimoniale!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu este un artist complex și complet, cântă, compune melodii și versuri, pictează, promovează folclorul autentic prin spectacole grandioase, cu mai vedete ale muzicii noastre mioritice.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică FUEGO realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 957 despre… înverșunare!

ADVERTISEMENT

Stau de multe ori și mă întreb de ce ne-am înverșunat atât de tare, de ce vrem cu orice preț să sufere cineva, de ce ne dăm interesanți și ne place să ieșim în evidență?

Eu nu am, în general, conflicte cu nimeni, sunt un om, prin structura mea, împăciuitor și răbdător, iar atunci când mă enervez, încerc, pe cât se poate, să-mi temperez impulsurile și să nu las loc interpretărilor, luptând mereu pentru adevărul în forma lui onestă, spusă decent, cu nenumărate argumente.

Văd, fără să vreau, că lumea e din ce în ce mai plină de venin, aruncând cu ură între oameni. Văd o lipsă acută de patriotism, văd dezbinare între noi și nu găsesc răspunsurile pentru care suntem atât de aprinși într-o luptă pe care o mânjim cu bădărănisme, cu vorbe urâte, cu înjurături și tot soiul de răutăți gratuite, care nu fac altceva decât să demonstreze că nu suntem cel mai bun popor și că, dacă ar fi să analizăm după mulți dintre cei descriși de mine mai sus, ne merităm soarta cu vârf și îndesat.

Sincer iubitor de țară și neam, fără a mă da un mare român, e dureros să vezi că dacă spui că ești patriot ori naționalist, ajungi să fii bătut cu pietre și condamnat în piața publică, doar pentru că te pui cumva contra curentului.

Dragii mei, eu mai cred…

Ce crede FUEGO despre înverșunarea din ce în ce mai mare a oamenilor în această lume nebună, nebună, nebună de legat, aflați numai din editorialul său din numărul 957 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 26 octombrie la toate punctele de difuzare a presei din țară!

Ce subiecte de mare interes vă oferă TAIFASURI 957. Numai câteva dintr-o listă consistentă…

Frumoasa și carismatica Simona Gherghe este înconjurată de… dragoste! Acasă, de cei doi copii, Ana și Vlad, plus soțul Răzvan, la serviciu, la Antena 1, la emisiunea „Mireasa”, oriunde se duce este înconjurată de iubirea oamenilor care o urmăresc cu admirație la televizor. Citiți un super-interviu exclusiv cu „Mireasa succesului”, în care veți afla multe aspecte inedite din viața sa, numai în revista TAIFASURI 957!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Taifasuri 957 Simona Gherghe
Nu ratați revista TRAIFASURI 957 că nici nu știți ce pierdeți dacă nu o citiți! Din copertă în copertă!

Revista TAIFASURI 957 vă trimite la… relaxare! Aflați ce vă oferă 5 stațiuni balneare din România Frumoasă, care vă pot găzdui în cele mai bune condiții și în sezonul rece. Că n-o fi toamna asta mai mult vară până la… Crăciun! Haideți cu revista TAIFASURI 957 prin țară!

Atenție mare la plantele periculoase pentru animalele de companie! Feriți-vă prietenii blănoși cu 4 lăbuțe de acțiunea neașteptat de nocivă pe care o au florile și frunzele anumitor plante pe care cei mai mulți dintre noi le avem în apartamente, case, curți sau grădini! Aflați numai din revista TAIFASURI 957 care sunt „dușmanii” verzi ai animăluțelor dumneavoastră!

ADVERTISEMENT

Blestemul… premiilor Oscar! Divorțuri, declinuri profesionale, depresii, într-un cuvânt „ghinioanele” neașteptate, surprinzătoare ale majorității câștigătorilor celebrelor statuete conferite de Academia Americană de Film. Exemplificări elocvente – Julia Roberts, Sandra Bullock, Charlize Theron, Halle Berry, Gena Davis sunt numai câteva exemple – vă sunt dezvăluite numai de revista TAIFASURI 957!

Cele mai vechi faceri din lume! Afaceri de familie care vin din negura vremurilor și se „încăpățânează” să reziste și azi, să-și continue „viața” de sute, ba chiar… mii de ani! De la cel mai vechi spa, fondat în anul… 718 (!!!), la nemuritoarea sticlă de Murano, „născută” în 1295! Aspectele uimitoare ale acestor afaceri longevive le găsiți numai în revista TAIFASURI 957!

Unde este „Castelul din Carpați” al lui Jules Verne, care există în realitate, nu numai în ficțiunea marelui dramaturg francez, există în România Frumoasă! Dieta 4G – greutatea optimă ca stil de viață. Cele mai importante vitamine pentru un păr frumos și plin de vitalitate. Afrodiziace naturale pentru „proaspeții”… părinți! Importanța nebănuită a afirmațiilor pozitive rostite în… oglindă! Cum să vă faceți singuri… Slime! Comestibil!! Unde și când se ține festivalul de patrimoniu UNESCO care celebrează… moartea! Toate aceste subiecte le găsiți numai în revista TAIFASURI 957!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete super-spectaculoase de fripturi… glazurate! PLUS horoscop! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 957!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 957 al revistei TAIFASURI! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 26 octombrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT