News

Dezvăluirea criminalistului despre crima din Mangalia. De ce ar fi ucis Loredana: “Așa acționează oamenii instinctuali”

Autoarea crimei din Saturn, Loredana, rămâne în arest preventiv. Tânăra începe să conștientizeze gravitatea faptei comise.
12.08.2023 | 14:30
Dezvaluirea criminalistului despre crima din Mangalia De ce ar fi ucis Loredana Asa actioneaza oamenii instinctuali
Detalii cutremurătoare despre trecutul criminalei din Mangalia. Foto: Colaj Fanatik/Facebook/Hepta.
ADVERTISEMENT

Autoarea crimei din Saturn, Loredana, nu a solicitat o măsură preventivă mai blândă în fața autorităților judiciare. Noi detalii dezvăluite în ancheta procurorilor aduc la lumină o perspectivă neașteptată asupra personalității acesteia, care și-a luat viața prietenei sale.

Loredana începe să conștientizeze gravitatea crimei comise

Avocații care o reprezintă au dezvăluit că Loredana începe să conștientizeze gravitatea faptei sale și recunoaște că prezintă un posibil pericol public. Surse apropiate anchetei dezvăluie că informații noi despre viața tinerei apar în mod constant, dezvăluind motivele reale ce ar fi condus la tragicul incident.

ADVERTISEMENT

Loredana a recunoscut deja săvârșirea crimei în fața anchetatorilor, iar analiza profilului psihologic al acesteia îi ajută pe procurori să avanseze rapid cu dosarul către instanță.

Detaliile dezvăluite în investigație dezvăluie o perspectivă diferită asupra Loredanei, dezvăluind că aceasta provenea dintr-o familie marcată de istoricul abuzurilor, cu tatăl său fiind un alcoolic recunoscut. Între părinții fetei aveau loc conflicte și confruntări violente, iar Loredana a intervenit în trecut pentru a-și proteja mama de amenințările tatălui său.

ADVERTISEMENT

S-a aflat motivul adevărat al crimei teribile din Mangalia

Psihologii și specialiștii afirmă că motivul din spatele crimei nu a fost probabil unul logic pentru o persoană normală, însă pentru cineva crescut într-un mediu marcat de abuzuri, cuvintele pot căpăta semnificații deosebite.

“În momentul ăla de furie oarbă, în nebunia aceea, un cuvânt poate să declanșeze, eu am văzut în cariera mea, s-a ajuns la moarte de om de la o jignire, de la o înjurătură. Așa acționează oamenii instinctuali”, a afirmat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, citat de antena3.

ADVERTISEMENT

Loredana se află în prezent în arest preventiv. Tânăra a fost vizitată recent de mama sa, care ulterior a discutat cu presa despre măsura gravității faptei comise de fiica sa.

Surse apropiate anchetei susțin că Loredana nu a contestat decizia magistraților de a o plasa în arest preventiv pentru 30 de zile, ceea ce indică că tânăra își recunoaște vina și poate căuta clemență în fața judecătorilor.

ADVERTISEMENT

Potrivit prevederilor din Codul Penal, omorul unei persoane poate atrage o pedeapsă cu închisoarea ce variază între 10 și 20 de ani. Procesul continuă să dezvăluie noi informații și aspecte ale cazului, aducând în prim-plan motivele și circumstanțele care au condus la acest tragic eveniment.

ADVERTISEMENT