Sport

Dezvăluiri bombă despre motivul plecării lui Neymar de la PSG: „A venit uneori beat la antrenament“

Detalii incendiare apar despre experiența lui Neymar de la PSG, care n-ar fi fost una atât de plăcută în vestiarul parizienilor, motiv pentru care a fost îndepărtat.
14.04.2024 | 08:00
Dezvaluiri bomba despre motivul plecarii lui Neymar de la PSG A venit uneori beat la antrenament
Neymar, una dintre problemele mari ale vestiarului lui PSG / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Neymar este supranumit de mulți fani drept un „prinț care nu a devenit rege“ din cauza atitudinii incompatibile cu performanța. Detalii bombă apar despre modul în care Neymar se comporta la antrenamentele lui PSG, implicând scandaluri, alcool sau bătăi.

Neymar, beat la antrenamentele PSG-ului

Conform presei externe, Neymar a fost mai mult o problemă pentru parizieni. Brazilianul s-ar fi bătut cu anumiți colegi și i-ar fi pierdut respectul lui Kylian Mbappe, care e aproape de Real Madrid, din cauza atitudinii ostile.

ADVERTISEMENT

Opinia fotbalisica este că Neymar nu și-a atins niciodată potențialul, iar L’Equipe scoate la lumina argumente posibile pentru asta. Conform cotidianului francez, mai mulți colegi sau membri ai staff-ului lui PSG le-ar fi dezvăluit anonim escapadele lui Neymar.

Totul datează din anul 2022, atunci când un jurnalist francez a spus că Neymar, scutit recent de o amendă de 3 milioane de dolari, abia se mai antrena. Completarea veștilor de atunci a fost șocantă, întrucât se spune că ar întârzia constant și ar veni sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Neymar, centrul violențelor de la antrenamentele lui PSG

De asemenea, Neymar ar fi avut un conflict fizic cu Ismael Ghabri, un tânăr jucător din lotul parizienilor. Antrenorul de atunci, Christophe Galtier, ar fi ascuns scandalul. Neymar l-ar fi lovit în cap pe tânărul francez și a avut o reacție nervoasă, toți fiind șocați de scenele violente.

Francezii mai notează că Neymar s-a aflat și în centrul unui scandal uriaș între Lionel Messi, Achraf Hakimi și Sergio Ramos. Scandalul ar fi pornit dintre Messi și Hakimi, iar Neymar ar fi intervenit pentru a-l apăra pe argentinian. Sergio Ramos a intervenit rapid și l-ar fi amenințat pe Neymar: „Dacă te ridici, intervin și eu“.

ADVERTISEMENT

Relație defectuoasă cu Kylian Mbappe

Relația dintre Neymar și Kylian Mbappe a fost una bună inițial, însă s-a schimbat de-a lungul timpului: „La început, lui Kylian îi plăcea de Neymar, dar, după ce a lucrat cu el zilnic, și-a pierdut respectul pe care îl avea pentru el’, a confirmat un angajat al PSG, conform sursei.

Creșterea importanței lui Mbappe în viziunea conducerii PSG-ului n-ar fi fost văzută cu ochi buni de Neymar, conform staff-ului. Angajatul anonim al lui PSG spunea că Neymar înțelegea franceză, dar nu dorea să comunice în limba maternă a colegilor.

ADVERTISEMENT

„Messi, chiar dacă era introvertit, te saluta. Neymar, nu. El, aveai impresia că nu te respectă. A refuzat contactul. E păcat pentru că, în privat, pare drăguț și generos. Nu l-am găsit niciodată plăcut sau cald. Chiar dacă înțelegea franceză, nu a făcut efortul să o vorbească.“, a mai adăugat angajatul anonim al lui PSG.

ADVERTISEMENT