Fotbal international

Dezvăluiri despre clauza de reziliere a lui Ianis Hagi cu Rangers: ”E destul de mare”

13.05.2021 | 09:55
Dezvaluiri despre clauza de reziliere a lui Ianis Hagi cu Rangers E destul de mare
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi are șanse mari de a pleca de la Rangers, dar cluburile care sunt interesate de el trebuie să achite o clauză de reziliere destul de mare.

Fostul internațional Ilie Dumitrescu a dezvăluit că această clauză este cu mult peste ce s-a vehiculat în presă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Fost golgheter în Premier League și câștigător al ”Ghetei de Aur” în 1999-2000, Kevin Philips crede că este doar o chestiune de timp până când Hagi jr. va face pasul spre o echipă cu nume din fotbalul european.

Ianis Hagi are o clază de reziliere a contractului cu Rangers de peste 20 de milioane de euro

Presa internațională a vehiculat două echipe de top ale Europei, Lazio Roma și FC Sevilla, care ar fi interesate de Ianis Hagi, iar Ilie Dumitrescu a lăsat să se înțeleagă că clauza de reziliere pe care mijlocașul român o are cu Rangers este mai mare de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”El are o clauză destul de mare. Există posibilitatea să fie plătită, dar e clauza destul de mare, nu ce se vehiculează prin presă, apropo de 10 milioane. Are clauză mare!”, a declarat Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Întrebat dacă această clauză ajunge la 20 de milioane de euro, fostul internațional a răspuns: ”Mai mult! E mai mare decât ce se scrie în presă”. Când s-a ajuns la 30 de milioane de euro, Dumitrescu a lăsat să se înțeleagă că suma este totuși mai mică: ”Nu știu, dar e mai mare decât se scrie în presă”.

ADVERTISEMENT

Lazio și Sevilla, duel pentru transferul lui Hagi jr.

Presa scoțiană a scris că Lazio și Sevilla au oferit inițial 10 de milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, dar după ce s-au lovit de refuzul oficialilor de la Rangers au mărit oferta la 13 milioane de euro.

Presa italiană a făcut un material amplu cu internaționalul român și a prezentat cinci motive pentru care achiziționarea sa ar fi o afacere execelentă pentru gruparea patronată de Claudio Lotito.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, spaniolii anunță că Monchi, directorul sportiv al Sevillei, este încântat de calitățile lui Hagi jr. și crede că acesta s-ar plia perfect pe jocul propus de Julen Lopetegui. În plus, Gică Hagi a confirmat interesul andaluzilor pentru fiul său.

Ianis, mesaj după golul 8 din acest sezon

Ianis Hagi a marcat un nou gol pentru Rangers miercuri seară în victoria din deplasare cu Livingston, scor 3-0, în etapa a 37-a a campionatului Scoţiei. Internaționalul român a fost titular, a înscris în minutul 83 și a fost înlocuit trei minute mai târziu.

După ce a reușit al optulea gol în acest sezon pentru noua campioană a Scoției, Ianis Hagi a făcut o postare pe rețelele de socializare în care își arată satisfacția pentru o nouă prestație reușită în tricoul lui Rangers. El este este cel mai pun pasator din campionatul Scoției, având nu mai puțion de 13 assist-uri.

”Ziua recordurilor! Nu a fost o zi rea la birou”, a scris mijlocașul român după succesul cu Livingston. În urma acestei victorii la scor de neprezentare, Rangers a stabilit și recordul de cele mai multe meciuri fără gol primit într-un sezon.

ADVERTISEMENT