ADVERTISEMENT
News

Dezvăluiri din cazul fetiței găsite fără suflare pe un câmp. Când ar fi murit, de fapt, copila

Au apărut dezvăluiri în cazul fetiței de 3 ani dispărută vineri dintr-o comună din Constanța și găsită fără suflare pe un câmp.
Autor: Adrian Baciu | 14.06.2021 | 19:22
Dezvăluiri din cazul fetiței găsite fără suflare pe un câmp. Când ar fi murit, de fapt, copila
Dezvăluiri din cazul fetiței găsite fără suflare pe un câmp. Când ar fi murit, de fapt, copila. Sursa foto: ziare.com

O tragedie fără margini s-a consemnat vineri în județul Constanța. O fetiță de doar 3 ani a fost găsită moartă pe un câmp, după ce fusese dată dispărută.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri în cazul fetiței găsite fără suflare pe un câmp din Constanța

Ministrul Afacerilor Interne (MAI), Lucian Bode, a declarat, luni, că echipele de salvare nu puteau face mai mult pentru salvarea fetiței de 3 ani din Constanța.

Micuța a fost găsită fără semne vitale pe un câmp din județ. Oficialul Guvernului spune că dispariția ei a fost anunțată foarte târziu de către părinți. Decesul acesteia a survenit înainte de anunțul la 112 al părinţilor.

ADVERTISEMENT

”Aşa cum arată datele astăzi, din momentul dispariţiei şi până când a fost anunţată dispariţia au trecut 4 ore. În acest timp, aparţinătorii au încercat cu forte proprii să găsească copilul.

Din păcate, au anunțat prin 112 abia după patru ore dispariţia copilului, iar legistul arată, în ultimul raport, că decesul copilului a survenit înainte de anunţul la 112 al părinţilor.

ADVERTISEMENT

Deci, din păcate, din cauza acestei întârzieri nu am putut face nimic, deşi am folosit multe resurse, inclusiv camera cu termoviziune care, cu siguranţă, ar fi depistat copilul dacă mai era în viaţă”, a declarat, luni, Lucian Bode, aflat în vizită de lucru în judeţul Vrancea, potrivit News.ro.

Încă de vineri, ministrul Lucian Bode a anunţat decesul unei fetiţe de 3 ani din judeţul Constanţa, care a fost găsită pe un câmp, după ce a fost căutată toată noaptea.

ADVERTISEMENT

Poliţia Constanţa nu a emis alertă de dispariţie a copilului şi a făcut precizări despre caz doar după anunţul ministrului de Interne, la câteva ore după ce copila fusese găsită decedată.

Peste 80 de forțe au căutat-o pe fetiță, dar în zadar

În urmă cu trei zile, zeci de polițiști și câini de urmă au căutat-o pe micuță. Aceasta a dispărut de acasă, din localitatea Saraiu, joi, în jurul orei 17.00. După aproape 24 de ore aceasta a fost găsită moartă pe un câmp, la aproape 4 kilometri de locul de unde plecase.

ADVERTISEMENT

La căutări au participat peste 80 de forțe: polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, pompieri, jandarmi, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, dar și voluntari.

Vineri, în jurul orei 11.00 copila a fost găsită moartă pe un câmp la aproape 4 kilometri de casă. La căutarea micuței a participat și echipa Câini de Salvare CCU.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!