Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din interior despre noul antrenor al Universităţii Craiova: „Este foarte serios! Ştie fotbal”

Corneliu Papură este noul antrenor al Universității Craiova. Florin Gardoș îl cunoaște foarte bine din perioada în care evolua pentru „lei”.
19.09.2023 | 22:48
Dezvaluiri din interior despre noul antrenor al Universitatii Craiova Este foarte serios Stie fotbal
Florin Gardoș a lucrat cu Papură la Universitatea Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură este varianta de urgență aleasă de Mihai Rotaru pentru banca Universității Craiova, după plecarea neașteptată a lui Laurențiu Reghecampf, anunțată de FANATIK.

Corneliu Papură, pro și contra la Fanatik SuperLiga: „Serios și cumva rigid”

Horia Ivanovici e dispus să îi dea o nouă șansă lui Corneliu Papură pe banca Universității Craiova: „Dacă Papură câștigă 2-3 meciuri la rând?”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță însă nu privește mutarea cu ochi buni și l-a ironizat: „Doamne ajută! Să îl lase! Se uita la biliard?! Că ai prins perioada aia. L-a întrebat la interviuri că era meci și el a zis că se uită la snooker!”. 

Florin Gardoș este cel care îl cunoaște cel mai bine, mai ales că a lucrat cu el în Bănie: „Mie mi-a fost antrenor la Craiova și mi-a plăcut. Poate sunt puțin subiectiv. A avut cumva o afinitate, pe urmă eu am regretat niște decizii proaste pe care le-am luat, să plec, neștiind că el mă place”.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură poate ține sub control vestiarul Universității Craiova: „Nu îți permiți prea multe”

Florin Gardoș e convins că noul antrenor al Craiovei va fi respectat de jucători: „Impresia asta că dacă rămâne Papură o ia vestiarul razna cred că e total greșită! El fiind așa serios și cumva rigid, îți dai seama că nu îți permiți prea multe. El păstrează o distanță și într-adevăr, e foarte serios. 

El mai făcea câte o glumă, dar în privat. El unu la unu mai făcea câte o glumă, dar așa cu grupul era foarte serios. Știe fotbal, e foarte inteligent, am fost de acord cu toții și mi-au plăcut niște idei și niște principii”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță l-a întrebat direct pe Gardoș: „Ți s-ar părea o soluție momentan? Va rezista din postura de antrenor colaborării cu Mihai Rotaru? Că și aici e o discuție. A mai colaborat și a plecat! Cea mai mare problemă cred că e de vestiar”.

Un antrenor pe placul lui Mihai Rotaru: „Îl dădea afară de mult din club!”

Horia Ivanovici e convins că patronul Universității Craiova îl apreciază pe antrenor: „Rotaru îl place! Dacă nu îl plăcea, îl dădea afară de mult din club”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș își aduce aminte de episoade în care s-a contrat cu oameni din club: „A mai avut clinciuri cu Mangia mi se pare la un moment dat. A plecat, s-a întors, dar e de-al locului. Și adevărul că în momentul ăsta, în timpul campionatului…”.

Alin Buzărin amintește și de cariera de jucător a lui Papură, care ar putea cântări în ochii jucătorilor: „E de 7 ani în club și e o personalitate foarte bună. Adică el ca jucător a fost căpitanul echipei, a fost lider, a plecat la Rennes, a stat cu niște jucători prin Franța, mai povestește…”.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe site-ul FANATIK.RO luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Emisiunea se vede „în reluare”, de la ora 17:30, ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube.

Florin Gardoș dezvăluiri despre noul antrenor al Craiovei

ADVERTISEMENT