Fotbal intern

Dezvăluiri din tinereţea lui Gigi Becali. O melodie îl punea pe jar: “Îi dădea câte o sută de dolari până rămânea fără bani!”

13.12.2019 | 14:30
Dezvaluiri din tineretea lui Gigi Becali O melodie il punea pe jar Ii dadea cate o suta de dolari pana ramanea fara bani
ADVERTISEMENT

Ioan Becali a dezvăluit un episod în care a fost implicat vărul Gigi, înainte să ajungă patron la FCSB. Fostul agent de jucători susține că organiza, la sfârșitul anilor ’90 mai multe baluri în care erau invitați cei mai importanți artiști, iar, de departe, favorita lui Gigi Becali era Laura Stoica.


  • (P) Cota BETANO la Viitorul – FCSB: 1.75 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

„Se ducea pe ring și stătea până când îi dădea toți banii”

Giovanni Becali dezvăluie că melodia „Un actor grăbit”, a regretatei Laura Stoica, era cea care îl făcea pe Gigi Becali să iasă pe ringul de dans și să cheltuie toți banii. Episoadele se întâmplau înainte de ianuarie 2003, când omul de afaceri a preluat FCSB, iar Ioan Becali organiza deseori baluri în care invita cei mai importanți oameni din muzica autohtonă.

Noi mai făceam câte un bal și veneau cântăreți cunoscuți, Marcel Pavel, Laura Stoica. Lui Gigi, înainte să intre la Steaua (n.r. FCSB), îi plăcea cel mai mult melodia ‘Un actor grăbit’ a Laurei Stoica.

ADVERTISEMENT

Dacă avea la el 2.000 sau 3.000 de dolari în buzunar se ducea pe ring și îi dădea câte o sută, câte o sută, până termina toți banii”, a declarat Giovanni Becali la ProX.

Gigi Becali i-a preluat pe roş-albaştri acum 17 ani

Gigi Becali a devenit principalul acționar de la FCSB, atunci Steaua, pe 23 ianuarie 2003, după doi ani în care a finanțat clubul.

ADVERTISEMENT

În aproximativ o lună se vor împlini 17 ani de când omul de afaceri a preluat formația „roș-albastră”, timp în care FCSB a reușit să câștige cinci titluri de campion național, și câte două trofee în Cupa Ligii, Cupa și Supercupa României.

De asemenea, cu noul patron, FCSB a ajuns de trei ori în grupele Ligii Campionilor, în 2007, 2008 și 2013, și a bifat prezențe în semifinalele Cupei UEFA, în 2006 și în optimile Europa League în 2013.

ADVERTISEMENT