Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din vestiar după Belarus – România 0-0: “Este o tristețe totală!”

Mihai Stoichiță a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că jucătorii erau extrem de abătuți în vestiar la finalul meciului Belarus - România 0-0.
13.10.2023 | 22:50
Dezvaluiri din vestiar dupa Belarus  Romania 00 Este o tristete totala
Mihai Stoichiță a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că jucătorii erau extrem de abătuți în vestiar la finalul meciului Belarus - România 0-0. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” nu au reușit să obțină decât un punct din partida de la Budapesta, au ratat șansa de a urca pe primul loc în clasament, însă păstrează în continuare șanse mari la calificare. Iar cel mai important lucru este că sunt tot la mâna lor.

Atmosferă tristă în vestiar după Belarus – România 0-0

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoichiță a dezvăluit faptul că atmosfera în vestiar era una extrem de tristă după încheierea întâlnirii Belarus – România 0-0.

ADVERTISEMENT

”O tăcere totală, o tristețe generală, pe care am încercat să o alungăm. S-a dus președintele, m-am dus și eu, i-am încurajat, le-am spus că nu s-a pierdut absolut nimic. Mergem mai departe, bărbații își joacă până la capăt cartea.

Adrian Ilie (n.r. – aflat în studio) știe ce atmosferă e într-un vestiar. Îmi aduc aminte că ne-a bătut Bacăul în Ghencea cu 5-0 sau cu 5-1 și după trei zile i-am călcat în picioare pe FC Bruges, campioana Belgiei, și ne-am dus în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Încercăm să-i scoatem din starea asta de tristețe, de dezamăgire pe care o au. Absolut că aveau capetele plecate în vestiar. După ce am plecat au discutat între ei, după aia ne-am întors la hotel. Am intrat în vestiar, am stat câteva minute, după care am plecat, nu știu ce s-a întâmplat mai departe, ce discută ei între ei”, a declarat Stoichiță.

Șansele României au rămas intacte

”Au ascultat, pentru că am vorbit noi. Îmbărbătarea președintelui sau a mea este normal să se audă într-un moment în care ne întâlnim cu ei, pentru că nu vin ei la noi să ne certe, ne ducem noi să-i încurajăm sau să-i certăm.

ADVERTISEMENT

Dar niciodată nu am făcut treaba asta, doar să-i îmbărbătăm și să mergem mai departe. E normal să aibă capetele plecate. Asta le-am și spus: ‘Capul sus că nu s-a întâmplat nimic, șanse avem în continuare’.

Suntem în aceeași situație cum am fost și înainte de meciul ăsta, numai că am băgat Kosovo în joc. Până acum Kosovo era ieșită din joc, acum Kosovo o să-și joace șansa”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune din media sportivă românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. Cele mai tari momente ale emisiunii, dar și reluările pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Atmosferă tristă în vestiarul ”tricolorilor”

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat...
Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac, după ce afaceristul a anunţat că are 33 de copii şi o va împărţi în 33 de părţi egale!
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a...
Hagi, afaceri de Dosarele X: Culisele unor mutări demne de zona crepusculară a fotbalului ANALIZĂ
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
PUTIN zguduie toată OMENIREA! E fără precedent. Ce vrea să facă de urgenţă
Dormeau în papucii statului. Polițiști prinși în pat în timpul serviciului
Dormeau în papucii statului. Polițiști prinși în pat în timpul serviciului
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Povestea tragică a unuia dintre cei mai mari actori ai României! A murit...
Povestea tragică a unuia dintre cei mai mari actori ai României! A murit pe scenă, chiar sub ochii soției. Ultimele lui cuvinte sunt tulburătoare
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!