Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din vestiar. Motivul real pentru care Pintilii a plecat de la FCSB

Eșecul din dubla cu Nordsjaelland a produs un șoc la nivelul băncii tehnice. Pintilii este OUT de la formația roș-albastră după mai multe contre cu patronul echipei, Gigi Becal.
18.08.2023 | 16:07
Dezvaluiri din vestiar Motivul real pentru care Pintilii a plecat de la FCSB
DEZBATERE CAUZELE PLECARII lui Pintilii de la FCSB, dupa 0-2 cu Nordsjaelland. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile din vestiarul FCSB-ului curg lanț în urma eliminării din Europa. FCSB a pierdut cu 2-0 deplasarea din Danemarca, iar Nordsjaelland s-a calificat în următoarea fază a competiției. Eliminarea a adus un val de nemulțumiri atât pe banca tehnică, cât și la nivel de conducere.

Ruptură totală între Pintilii și Becali

“Hai să-ți pun că știu lucruri de pe acolo. S-a umplut paharul, așa cum ai spus și tu. Tot ce vor ei să facă, mai ales Pintilii care este de o viață la Steaua. Ei tot ce lucrează la antrenament nu pot pune în aplicare. Și jucătorii sunt supărați pentru că nu se lucrează foarte mult tactic. Orice lucrează ei la antrenament se schimbă cu o zi înainte sau chiar în ziua meciului.

ADVERTISEMENT

Cu jucători care nu pot să facă schemele tactice pentru că sunt înlocuiți de cel care decide cine joacă și toate lucrurile de genul acesta. Nu poți avea personalitate în vestiar. Jucătorii de fotbal sunt foarte deștepți și simt când au în fața lor o marionetă, sau un executant, sau un slujitor cum spune Gigi Becali”, a declarat Vivi Răchită.

FCSB a înregistrat unul din cele mai bune începuturi de sezoan din istoria recentă. Asta până la returul cu Nordsjaelland. Echipa lui Becali are maximum de puncte în campionat, dar s-a oprit prematur în drumul către grupele Conference League. Implicarea patronului la echipă s-a dovedit a fi in defavoarea echipei.

ADVERTISEMENT

FCSB este nepregătită din punct de vedere tactic

“Pintilii e altceva. Țin minte când era jucător. Becali punea alt căpitan, dar vestiarul îl știa pe el ca liderul echipei, chiar dacă nu avea banderola pe mână. Pintilii avea o personalitate aparte în vestiar când era jucător. Acea personalitate, în timp, de când e antrenor, i-a fost erodată de intervenția lui Gigi Becali.

La tot ce înseamnă inițiere de antrenament, la tot ce înseamnă un antrenor de fotbal. Și, cu timpul, Pintilii a pierdut acea personalitate puternică pe care o avea în vestiarul FCSB-ului și cred că s-a umplut paharul și la el. Eu vorbeam despre faptul că dacă niciun antrenor cu licență PRO nu mai acceptă să meargă la FCSB în condițiile pe care le știe toată lumea”, a declarat Răchită.

ADVERTISEMENT

“Poate Gigi Becali își va dea seama că greșește. Dar se mai găsește câte unul care încearcă să fenteze licența Pro și meseria de antrenor și se așează pe bancă. Ce pot să mai zic, e o comedie. Gigi Becali nu înțelege că un antrenor are un program de pregătire. Există un ciclu săptămânal care să te aducă la meci în formă, să fii cel mai bine din punct de vedere fizic.

Dacă Gigi Becali îi pune cu o zi înainte de meci să mai facă 30 de minute de antrenament, a 2-a zi la meci, probabil că nu o să fie proaspeți. Trebuie să înțeleagă că un antrenor dacă e lăsat, poate duce echipa la ora meciului într-o formă fizică excelentă, iar din punct de vedere tactic să aibe toate traseele aranjate.

ADVERTISEMENT

La cornere daca Pintilii face în cliclul săptămânal să execute cornerele Octavian Popescu, iar vineri înainte de meci îl schimbă Gigi pe Popescu, atunci cine mai bate cornerele? Olaru, care nu a bătut în ciclul săptămânal”, a concluzionat Vivi Răchită pentru FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Show-ul este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Contre intre Becali si Pintilii

ADVERTISEMENT