Sport

Presa daneză, elogii după Nordsjaelland – FCSB 2-0: ”Contextul s-a îmbunătățit”

Presa daneză este în extaz după meciul Nordsjaelland - FCSB 2-0, care a adus calificarea formației lui Johannes Thorup în play-off-ul Conference League.
18.08.2023 | 09:31
Presa daneza elogii dupa Nordsjaelland  FCSB 20 Contextul sa imbunatatit
Presa daneză este în extaz după meciul Nordsjaelland - FCSB 2-0, care a adus calificarea formației lui Johannes Thorup în play-off-ul Conference League. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După un 0-0 pe Ghencea, vicecampioana Danemarcei s-a impus pe teren propriu după ce a deschis scorul dintr-un penalty acordat mult prea ușor și a beneficiat de superioritate numerică în ultima jumătate de oră.

Reacția presei daneze după Nordsjaelland – FCSB 2-0

Imediat după încheierea întâlnirii Nordsjaelland – FCSB 2-0, din manșa secundă a turului 3 preliminar al Conference League, presa daneză a salutat calificarea formației din Farum, însă a remarcat și startul bun de joc pe care l-au avut ”roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

”Românii au stat bine fizic și au atacat cu intensitate. Ar fi putut să preia conducerea în primele minute, dar Andreas Hansen a prins o zi foarte bună. Nordsjaelland a avut mai mult posesia și a controlat tot mai mult meciul odată cu trecerea minutelor. Odată cu eliminarea de la FCSB, contextul s-a îmbunătățit și mai mult”, a scris publicația Berlingske.

”Puținele șanse pe care cei de la FCSB le-au avut în startul meciului au dispărut. FCN a continuat să-și creeze ocazii și a ajuns să continue în Conference League”, a notat și bold.dk.

ADVERTISEMENT

”FC Nordsjaelland îi bate pe români și e la două meciuri de grupele Conference League”, este titlul dat de ladr.dk, în timp ce flashscore.dk a scris: ”Nordsjaelland i-a pus efectiv la zid pe români”.

”Echipa gazdă a avut avantaj în ultima jumătate de oră și a profitat. A marcat pentru 2-0 cu cinci minute înainte de final, prin Marcus Ingvartsen, după o fază făcută de Osman”, a punctat și dr.dk.

ADVERTISEMENT

Primii jucători care pleacă de la FCSB

La finalul jocului, antrenorul Elias Charalambous a fost extrem de dezamăgit. Cipriotul este convins că FCSB ar fi avut șanse la calificare, dacă ar fi înscris la ocaziile avute, și consideră că Vlad Chiricheș nu ar fi trebuit să primească primul cartonaș galben.

Patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, consideră că Elias Charalambous și cu Mihai Pintilii au făcut greșit echipa de start și nu au nimerit nici schimbările. Omul de afaceri a precizat că se va implica din nou la echipă.

ADVERTISEMENT

Becali a anunțat că Andrei Cordea va pleca de la FCSB la o formație din țările arabe, clubul urmând să primească 1.300.000 de euro în schimbul fotbalistului. De asemenea, patronul a reafirmat că și Vali Gheorghe va fi cedat.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,34 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT