Fotbal intern

Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: “Nu l-am văzut pe noul investitor, dar vrem să plătească restanțele și să intre totul în normal!” Exclusiv

19.08.2020 | 17:34
Dezvaluiri din vestiarul lui Dinamo Nu lam vazut pe noul investitor dar vrem sa plateasca restantele si sa intre totul in normal Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a intrat în urmă cu o săptămână în “era spaniolă”. Echipa a fost preluată de omul de afaceri spaniol Pablo Cortacero de la Ionuț Negoiță, însă până acum nu a avut loc nicio conferință de prezentare, ci doar comunicate emise de site-ul oficial al clubului. 

Noul patronat a luat deja primele decizii. Au hotărât să înființeze echipa a doua a lui Dinamo și au cerut un loc în Liga a III-a celor de la FRF, iar echipa mare se va muta pe Arena Națională pentru toate meciurile din noul sezon.

ADVERTISEMENT

Dinamo a făcut și primul transfer, Vlad Achim fiind luat gratis după ce a fost eliberat de Viitorul. Însă, mai mulți oameni din fotbal consideră suspect faptul că Pablo Cortacero nu a apărut deloc în public să vorbească despre preluarea clubului.

Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: “Nu l-am văzut pe noul investitor, dar vrem să plătească restanțele și să intre totul în normal!”

Din informațiile FANATIK, Pablo Cortacero nu a fost încă la echipă și nu s-a cunoscut cu jucătorii, care se află în cantonament la Săftica, pregătind noul sezon. Vestiarul lui Dinamo consideră de bun augur schimbarea și speră să se plătească salariile restante cât mai rapid:

ADVERTISEMENT

“Noi suntem în cantonament, încă nu ne-am întâlnit cu noua conducere. Sperăm ca schimbarea să fie de bun augur, să se plătească restanțele și să intre totul în normal. O să vedem ce va fi. Până la urmă, s-a făcut această schimbare ca să se rezolve problemele”, au povestit surse din vestiar pentru FANATIK.

DDB pune presiune pe noii investitori: “Pretențiile noastre sunt să se echilibreze cât mai repede balanța financiară. E vorba de datorii către jucători, către terți”

Restanțele financiare de la echipă sunt de câteva luni, iar suporterii acționari de pe platforma DDB pun presiune pe spanioli să achite aceste datorii urgente, mai ales pentru jucători, care nu pot fi amânate:

ADVERTISEMENT

„Pretențiile noastre sunt să se echilibreze cât mai repede balanța financiară a clubului. Pentru asta este nevoie de aproximativ trei milioane de euro. Nu considerăm că este prioritară restituirea împrumuturilor. Prioritar este să se echilibrezi finanțele unei companii. Eu sunt de meserie și știu despre ce vorbesc.

E vorba de datorii către jucători, către terți, datorii care nu pot fi amânate. Am înțeles că se dorește jucarea meciurilor pe Arena Națională, trebuie o plată în avans. MAi sunt și altele pe care sunt convins că le poate spune și domnul Șerdean”, a spus Alexandru Anghel, unul dintre reprezentanții DDB, pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Avocatul Dorin Șerdean, implicat în preluarea clubului Dinamo de către Pablo Cortacero a dat asigurări că imediat ce situația se va clarifica și preluarea clubului va fi definitivată, se vor plăti și restanțele financiare de la echipă.

 

ADVERTISEMENT