Fotbal international

Dezvăluiri din viața privată a lui Cristiano Ronaldo: “Mai bine să aibă grijă de el”

01.03.2021 | 11:55
Dezvaluiri din viata privata a lui Cristiano Ronaldo Mai bine sa aiba grija de el
Dezvăluiri despre viața particulara a lui Cristiano Ronaldo: "Mai bine să aibă grijă de el" (hepta)
ADVERTISEMENT

Georgina Rodiguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a făcut dezvăluiri despre viața particulară a starului portughez pentru publicația Sportweek. Modelul a recunoscut că cea mai importantă este siguranța fotbalistului și ea este cea care se asigură să aibă grijă de acest aspect.

Cotidianului spaniol AS a detaliat cum s-au cunoscut cei doi, în 2016, pe când Georgina lucra într-un magazin din Madrid. Ronaldo i-a atras atenția imediat cum a intrat pe ușă, iar de atunci cei doi formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Pentru superstarul lui Juventus, viața alături de Georgina Rodriguez este una liniștită, cei doi fiind recunsocuți pentru stabilitatea și unitatea de care dau dovadă pe parcursul relației.

Dezvăluiri din viața privată a lui Cristiano Ronaldo: “Mai bine să aibă grijă de el”

“Cristiano nu gătește. După ce se antrenează toată dimineața, merită să găsească la masă o farfurie cu mâncare caldă, pregătită cu dragoste. Avem bucătar și uneori gătesc eu. Iar schimbarea unui bec în casa noastră e aproape imposibilă, pentru că avem plafoane înalte.

ADVERTISEMENT

Mai bine să aibă grijă de el și să se dedice la ce e bun. Mă ocup eu de restul. Rezolv totul. Îmi place să am grijă de casă și de familia mea. Am învățat multe de la el. Mă motivează, mă ajută. Ești reflecția a ceea ce vezi, iar eu îl văd pe el.

La început mi-era rușine să mă antrenez lângă el, la urma urmei este Cristiano Ronaldo. Am fost mereu o femeie care face sport, dar astăzi, datorită lui, mă simt chiar mai în formă”, a declarat Gerogina Rodriguez pentru Sportweek.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a fost impresionată de Cristiano încă de la prima întâlnire

Georgina recunoaște că s-a îndrăgostit din primul moment de starul portughez. Totul a început în 2016 atunci când atacantul vizita un magazin din centrul capitalei Spaniei. În 2017, cei doi și-au oficializat relația și s-au mutat împreună.

“Fizicul său, frumusețea sa mi-au atras imediat atenția. Tremuram când se uita la mine, dar în același timp o scânteie de dragoste s-a aprins. Sunt foarte timidă iar asta m-a făcut să am un moment de blocaj în fața unei persoane care prin statura sa mi-a intrat în suflet.

ADVERTISEMENT

Apoi, felul în care Cristiano se poartă cu mine, cum are grijă de mine și cât de mult mă iubește au făcut ca această relație să funcționeze”, a declarat Georgina Rodriguez despre relația cu Ronaldo.

ADVERTISEMENT