Life

Dezvăluiri exclusive despre nunta Simonei Halep! Primul invitat care și-a anunțat prezența a spus totul: ”Își dorește copii”. Video

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc care va avea loc peste doar câteva zile va fi un eveniment cu totul și cu totul fastuos, a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, unul dintre invitații de seamă de la petrecere.
09.09.2021 | 18:57
Dezvaluiri exclusive despre nunta Simonei Halep Primul invitat care sia anuntat prezenta a spus totul Isi doreste copii Video
Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc miercuri, 15 septembrie, în Constanța. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitat în calitate de prieten apropiat al familiei Halep, Emanoil Savin a ”dat din casă” povestind ce se va întâmpla, în fapt, la nunta Simonei cu Toni Iuruc.  Fostul primar al orașului Bușteni a dezvăluit că celebra jucătoare de tenis se grăbește cu căsătoria pentru că își dorește copii.

Dezvăluiri despre nunta Simonei Halep, făcute de primul invitat anunțat

Emanoil Savin, cel care, printre altele, a făcut-o pe Simona Halep cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, a vorbit pe șleau despre nunta sportivei cu omul de afaceri Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

”Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piată. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră, și îmi doresc să o văd cât mai repede că revine în top 10”, a explicat Emanoil Savin pentru FANATIK.

Și, cu umor, acesta, cunoscând-o bine pe Simona Halep, este convins că nunta celor doi îndrăgostiți este o adevărată reușită pentru jucătoarea de tenis.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc fac nunta pe 15 septembrie, în Constanța

”Ăsta este ultimul trofeu al ei – soțul – ultimul trofeu câștigat și sper să fie fericiți și, bineînțeles, să o văd mămică, să mergem și la botez. Și să avem o petrecere frumoasă pe data de 15 septembrie, cu toate personalitățile din lumea sportului și toți care îi sunt Simonei dragi”, a mai spus Emanoil Savin, despre nunta Simonei Halep.


De altfel, despre Toni Iuruc are doar cuvinte de laudă, considerând că Simona Halep și omul de afaceri cu care se iubește se potrivesc perfect.

ADVERTISEMENT

”L-am cunoscut (n.r. pe Toni Iuruc, soțul Simonei Halep), este un băiat extraordinar, chiar e o pereche potrivită, se înțeleg bine, chiar este armonie între ei și, cu siguranță, va avea o căsnicie fericită”, spune fostul edil al Bușteniului.

Emanoil Savin explică graba nunții Simonei Halep

Conform declarațiilor făcute de Emanoil Savin, Simona Halep s-a grăbit să facă nuntă pentru că își dorește din tot sufletul să devină cât mai repede mamă.

ADVERTISEMENT

”Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…) Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, ne-a dezvăluit amicul familiei Simonei Halep.

În altă ordine de idei, a mai dezvăluit Emanoil Savin, relația cu Toni Iuruc a schimbat-o foarte mult pe Simona Halep, viitorul soț al jucătoarei de tenis reușind să o facă să fie mai relaxată ca niciodată.

”Este mai deschisă, schimbată în bine, probabil că își dorea lucrul ăsta și sper să fie de bun augur”, a mai spus Emanoil Savin.

Simona Halep, aproape 40 de milioane de dolari din tenis

Simona Halep este una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis ale tuturor timpurilor, sportiva noastră reușind să stabilească recorduri în domeniu.

Și, dacă tot vine vorba de recorduri, doar din tenis, de-a lungul carierei sale, Simona Halep a reușit să câștige, conform site-ului WTA, 37,577,748 de dolari, o sumă care o clasaează în primele patru jucătoare de tenis ale lumii la capitolul financiar.

ADVERTISEMENT