Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri halucinante despre relația Mititelu – Trică! „L-a bătut pe Adrian, care s-a refugiat în mașină, i-a spart parbrizul”

N-a fost mereu lapte și miere între Adrian Mititelu - Eugen Trică. Dezvăluiri șocate despre relația dintre patron și noul antrenor al FC U Craiova 1948
05.04.2024 | 21:45
Dezvaluiri halucinante despre relatia Mititelu  Trica La batut pe Adrian care sa refugiat in masina ia spart parbrizul
Dezvăluiri halucinante despre relația Mititelu - Trică! „L-a bătut pe Adrian, care s-a refugiat în mașină, i-a spart parbrizul”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu și Eugen Trică au avut o relație tensionată în trecut. Dezvăluiri incredibile de la o întâmplare petrecută între patronul și noul antrenor al lui FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu și Eugen Trică, relație tensionată în trecut. „Mi-e să nu se lase ca atunci”

Adrian Mititelu a apelat la o variantă de urgență având în vedere situația critică în care se află FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor l-a numit antrenor pe Eugen Trică, omul care a promovat echipa acum trei ani în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică scrie istorie în fotbalul românesc. Sezonul acesta a pregătit formații din primele trei eșaloane: Gloria Băneasca, Liga 3, CSM Alexandria, Liga 2, și, acum, FC U Craiova 1948, în SuperLiga.

„Mi se pare că în primul lui mandat la Craiova, într-o dispută cu Mititelu, când Ilie Balaci era director tehnic, la sfârșitul unui antrenament s-a dus și l-a bătut pe Mititelu. Mititelu, care s-a dus și s-a refugiat în mașină.

ADVERTISEMENT

Și i-a spart mașina. Cu piciorul i-a spart farul, i-a spart parbrizul. Mie mi-e să nu se lase la fel ca atunci”, a declarat Aurel Țicleanu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

FC U Craiova are o singură victorie în 2024, 2-1, cu Dinamo, și, după eliminarea din Cupa României, mai are la dispoziție șapte meciuri pentru a se salva de la retrogradare. În prezent, oltenii sunt pe locul 14, cu 16 puncte, la doar o lungime de ieșirea din zona nisipurilor mișcătoare.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică va debuta pe banca lui FC U Craiova 1948, luni, 8 aprilie, la Iași. Meciul cu Poli, programat la ora 17:30, va reprezenta și debutul lui Tony pe banca tehnică a moldovenilor. Tony și Trică au fost colegi la CFR Cluj.

Nicolo Napoli a rămas în club după numirea lui Trică

Deși Eugen Trică este noul antrenor principal, Nicolo Napoli a rămas în clubul lui Adrian Mititelu. Oltenii au acum trei antrenori principali în staff: Eugen Trică, Nicolo Napoli și Florin Drăgan.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a remarcat cine este singurul membru din staff, care s-a mai întors la FC U Craiova: „Singurul care nu s-a întors este Dan Vasilică”. Robert Niță l-a taxat pe Adrian Mititelu pentru alegerea făcută.

„Au director tehnic, au antrenor principal și domnul Mititelu vine și spune că viora întâi este Drăgan. Au director tehnic, antrenor principal, dar numărul 1 este al treilea din poză, antrenorul secund”, a spus Robert Niță, tot la FANATIK SUPERLIGA.

DEZVALUIRI HALUCINANTE despre Adrian Mititelu si Eugen Trica

ADVERTISEMENT