News

Dezvăluiri în cazul celor doi frați dispăruți miercuri de acasă. De ce au plecat micuții

Oamenii legii au făcut dezvăluiri în cazul celor doi frați dispăruți miercuri de acasă. FANATIK vă spune de ce au plecat micuții.
04.06.2021 | 15:44
Dezvaluiri in cazul celor doi frati disparuti miercuri de acasa De ce au plecat micutii
Dezvăluiri în cazul celor doi frați dispăruți miercuri de acasă. De ce au plecat micuții Sursa foto: IPJ Caraș-Severin
ADVERTISEMENT

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din Caraș-Severin au stabilit că cei doi copii de trei și cinci ani au plecat de acasă pentru că au fost agresați fizic. Tatăl micuților este cel acuzat.

Micuții au dispărut de la domiciliu miercuri seara, în jurul orei 20:00. Oamenii legii au fost alertați în miez de noapte că cei doi nu sunt de găsit.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri în cazul celor doi frați dispăruți miercuri de acasă. De ce au plecat micuții

„În urma verificărilor efectuate de polițiști cu privire la situația celor doi frați dispăruți și găsiți în cursul zilei de ieri, 3 iunie, s-a stabilit că aceștia au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresați fizic de tatăl lor,” a transmis IPJ Caraș-Severin.

În acest caz, oamenii legii s-au autosezizat și au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. Copiii au fost preluați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

Frații de trei și cinci ani au fost găsiți joi, în jurul orei 15:00. Aceștia se aflau pe pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova, la aproximativ opt kilometri depărtare de casă.

Un șofer care trecea prin zona respectivă i-a văzut și a anunțat autoritățile. Micuții au petrecut toată noaptea pe drumuri și au fost căutați de sute de oameni.

ADVERTISEMENT

În plus, primarul localității unde locuiesc a explicat că nu este prima dată când minorii au plecat de acasă. Acest lucru s-a întâmplat și anterior, dar părinții i-au găsit în decurs de câteva ore, la o stână din apropierea locuinței.

Operațiune amplă de căutare

Încă din noaptea de miercuri spre joi, aproximativ 100 de persoane au plecat pe urmele celor doi copii. Oamenii legii i-au căutat pe micuți cu câini de urmă și mijoacele tehnice din dotare.

ADVERTISEMENT

Nu au reușit să dea de urma acestora, iar în jurul orei 05:00 au fost chemate mai multe resurse. Un total de 350 de oameni, forțe de ordine, salvamontiși, pădurari și localnici care cunoșteau bine zona au pornit în operațiunea de salvare.

La fața locului a fost chemat și un elicopter. Acesta a survolat zonele împădurite și abrupte. Din fericire, cei mici au fost găsiți nevătămați.

ADVERTISEMENT