Life

Dezvăluiri în exclusivitate despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu: „50% din plâmâni, afectați”

12.04.2021 | 11:33
Dezvaluiri in exclusivitate despre starea de sanatate a lui Victor Socaciu 50 din plamani afectati
ADVERTISEMENT

Victor Socaciu a ajuns la spital după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar starea lui de sănătate nu este una tocmai bună.

Prietenul și colegul său Vasile Șeicaru a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK în ce stare se află cântărețul.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de Șeicaru de la partenera de viață a lui Socaciu, acesta se află în stare gravă și are 50% din plămâni afectați, iar familia se roagă neîncetat, la fel și colegii de breaslă, să se facă bine.

Artistul ne-a spus că Socaciu nu își dorea să ajungă în spital, de teamă că i s-ar putea întâmpla ceva mai rău, extrem de panicat de ceea ce a văzut în ultima vreme la televizor, însă nu a avut încotro în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu are 50% din plămâni afectați

„Liliana mea e prietenă cu Brândușa, cu nevasta lui și ea mi-a zis că se știe că este grav. El vrea să vină acasă… Știu că 50% din plămâni sunt afectați”, ne-a spus Vasile Șeicaru.

Interpretul de muzică folk speră ca Victor să se facă bine și nici nu își imaginează vreun alt scenariu. Acesta ne-a spus că are încredere că se va pune pe picioare, chiar dacă era destul de panicat cu gândul că va ajunge la spital.

ADVERTISEMENT

Îi era frică să ajungă în spital

„Când dai numai despre morți toată ziua, intri în panică. S-a creat o atmosferă de care nu are nevoie nația asta”, ne-a mai zis Vasile Șeicaru.

Victor Socaciu a participat la festivalul „Om bun” pe care îl organizează în fiecare an începând cu 1991, locul unde se presupune că s-ar fi infectat cu coronavirusul, chiar dacă s-au respectat toate măsurile de siguranță.

ADVERTISEMENT

Artistul are o serie de comorbidități, acesta ajungând de mai multe ori pe mâinile medicilor în ultimii ani și se află în categoria persoanelor cu risc de a face o formă severă a bolii Covid-19, având diabet zaharat.

ADVERTISEMENT

Victor Socaciu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Artistul în vârstă de 68 de ani este celebru pentru melodiile „Oameni de zăpadă”, și „Mama lor”, printre altele. El cântă și celebrul imn al echipei de fotbal Rapid București, compu de regretatul Adrian Păunescu.