Sport

Dezvăluiri incendiare! Ce personaj politic important a „orchestrat” arestarea lui Gigi Becali. Video

Serghei Mizil a dezvăluit că Traian Băsescu e în spatele arestării lui Giovani Becali și Gică Popescu, dar și la condamnarea lui Gigi Becali.
18.10.2021 | 17:37
Dezvaluiri incendiare Ce personaj politic important a orchestrat arestarea lui Gigi Becali Video
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil, unul dintre cele mai cunoscute personaje din România, îl consideră principalul vinovat pentru arestarea și condamnarea lui Gigi și Giovani Becali pe fostul președinte Traian Băsescu.

Fiul lui Paul Niculescu-Mizil, mâna dreaptă a lui Nicolae Ceașescu, este unul dintre oamenii cu extrem de multe conexiuni atât în vechiul regim, cât și în cel din zilele noastre, și a dezvăluit ce s-a întâmplat în „Dosarul Transferurilor”.

ADVERTISEMENT

Serghei Mizil susține că Traian Băsescu i-ar fi băgat în pușcărie pe Gigi și Giovani Becali: „Nu putea să-l bage numai pe ăla!”

Invitat la podcastul unui cunoscut DJ din lumea undergound-ului, Gojira, Serghei Mizil a fost mai serios ca niciodată. Fiul lui Paul Niculescu-Mizil a făcut niște acuzații foarte grave la adresa lui Traian Băsescu, lucruri pe care le-a aflat chiar din anturajul fostului președinte al României.

Unul dintre cele mai „fierbinți” subiecte abordate a fost arestarea lui Gigi Becali, dar și cele din „Dosarul Transferurilor”: „Unul dintre avocați era și avocatul lui Băsescu. Eram la o petrecere cu el și l-a chemat. I-am zis: «Băi, îi ia pe-ai mei? Nu dăm nume. Nu, îl ia pe Gigi că era în aeroport». Și apoi mi-a spus: «Nu candida, erau și-acuma binemersi!». Și nu putea să-l bage numai pe-ăla!”, a șocat Serghei Mizil.

ADVERTISEMENT

„Dosarul Transferurilor”, metoda prin care Traian Băsescu a vrut să îl aducă pe Burleanu la FRF: „Aia a fost o vrăjeală”

Serghei Mizil a continuat tirul de acuze grave la adresa fostului președinte al României și a explicat că „Dosarul Transferurilor” a fost instrumentat pentru ca Gică Popescu să nu ajungă la FRF, Traian Băsescu fiind în spatele lui Răzvan Burleanu:

„Aia a fost o vrăjeală făcută de domnul Băsescu. Cu «Dosarul Transferurilor». Ca să-l aducă pe Burleanu! De ce a avut Giovani chestia aia? Gândește-te că Giovani a mai cochetat în foarte multe țări cu pârnăile! Era obișnuit”.

ADVERTISEMENT

Serghei a explicat că Giovani Becali a trecut foarte ușor peste perioada petrecută în închisoare, în schimb pentru Gică Popescu și managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost un adevărat calvar:

„Cum să îl compari pe Giovani, care a avut o viață zbuciumată, cu Gică Popescu, care a fost un sportiv de talie mondială, un chitit pe sport, fără vicii. Nu poți să faci sport la nivelul ăla dacă ești un bagabont!

ADVERTISEMENT

Și toată treaba a făcut-o și ce a fost dureros pentru ei șocul, mai ales pentru Meme-ul săracul. El s-a dus în Franța, a băut, a făcut. După aia a candidat ăsta (n.r. Gică Popescu) A zis nentu Traian că hâț! Și le-a făcut a doua zi și le-a dat la toți cu executare!”.

Giovani Becali a vrut să intre în politică cu Serghei Mizil: „Bă, hai să ne facem deputați!”

Serghe Mizil, prieten foarte bun cu Giovani Becali, a povestit în stilul său caracteristic cum a încercat să îl convingă fostul impresar să intre în politică alături de el: „Vine Giovani la mine și zice: «Bă, hai să ne facem deputați!» Zic băi, Giovani, ce să facem noi ca deputați? Avem două probleme. Tu ai fost vreodată la Camera Deputaților? Păi ai văzut cât avem de citit? Până terminăm primul raft, noi am terminat patru ani de mandat de la prima cutie. S-a terminat și nu știm ce am căutat acolo!

Doi la mână: Când apărem la tribună și încep ăia: «Păi stai mă că tu ai căzut acolo, tu ai făcut acolo, ai făcut cocaină, cutare, cutare». Păi ce să le spui?, a declarat Serghei Mizil la podcastul lui Gojira, „Aproximativ discuții”.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT