Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri incredibile din vestiarul FCSB. “Gigi Becali îmi spunea mereu că sunt maimuța lui”

Giedrius Arlauskis a povestit ce relaţie a avut cu Gigi Becali şi a dezvăluit un episod care l-a avut în prim plan pe patronul FCSB la o şedinţă a echipei.
16.12.2023 | 11:16
Dezvaluiri incredibile din vestiarul FCSB Gigi Becali imi spunea mereu ca sunt maimuta lui
Giedrius Arlauskis, amintiri fabuloase cu Gigi Becali: „Stand-up comedy! Dacă n-am râs…”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultimul titlu câştigat de FCSB a venit în sezonul 2014-2015. Atunci, în poarta roş-albaştrilor a fost Giedrius Arlauskis, unul dintre cei mai de succes fotbalişti străini care au evoluat în SuperLiga.

Giedrius Arlauskis, amintiri fabuloase cu Gigi Becali: „Stand-up comedy! Dacă n-am râs…”

Invitat la FANATIK SUPERLIGA, Arlauskis a povestit despre relaţia cu Gigi Becali şi a dezvăluit un episod de la o şedinţă a echipei la care a participat Gigi Becali după ce a ieşit din puşcărie:

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu am vorbit cu Gigi Becali între patru ochi. Atât de simpatic omul şi nu am reuşit să stau de vorbă. Când mai vin jucători la Steaua, merg la Palat. Eu nu am fost. 

N-am stat niciodată cu el. Când am câştigat titlul, am făcut show acolo cu Gigi. Chiar a venit şi la antrenament şi la şedinţe. Când a ieşit din puşcărie a venit direct la şedinţă.

ADVERTISEMENT

Eram la hotel. A făcut spectacol. Dacă n-am râs… Nu ştiam dacă este şedinţa serioasă sau nu. Îi lua pe fiecare în parte: ‘Tu ce tragi şorţul?’. Pe fiecare îi lua. Eu abia aşteptam, că jucam foarte bine la Steaua.

“Mi-a spus ‘Tu eşti maimuţa mea’. Era serios şi caterincă”

Eram beton. Tot stăteam şi când să ajungă la mine a sărit peste. I-am zis: ‘Şi eu?’. Mi-a spus ‘Tu eşti maimuţa mea’. Era şi serios şi caterincă. Cu râsul lui inconfundabil. 

ADVERTISEMENT

Mă uitam la alţii dacă pot să râd sau nu. E ceartă sau nu? A fost cel mai bun stand-up comedy. A făcut spectacol cu jucătorii. A venit şi el după o pauză şi avea chef. Atunci nu a făcut echipa.

Niciodată. Ce ştiu, jucam pe Arena Naţională. Vorbim atunci când era să pierdem campionatul. Ştiu foarte bine, la un meci a sunat să îl bage pe Bourceanu, mi se pare. Iar Gâlcă, să nu facă, l-a băgat pe Stanciu. 

ADVERTISEMENT

Orice zicea Gigi Becali, el făcea invers. Poate nu era semnal. Dar voi sunteţi obişnuiţi”, a povestit Giedrius Arlauskis la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Giedrius Arlauskis, amintiri fabuloase cu Gigi Becali

ADVERTISEMENT