Life

Dezvăluiri inedite făcute de Alexandra Ungureanu despre copilăria sa. Ce relație a avut cu mama ei

Alexandra Ungureanu a făcut declarații despre adolescență și a explicat care este motivul pentru care mama sa o vedea drept un copil anormal. Iată declarațiile vedetei.
23.06.2022 | 15:36
Dezvaluiri inedite facute de Alexandra Ungureanu despre copilaria sa Ce relatie a avut cu mama ei
Alexandra Ungureanu, declarații despre copilărie și despre relația cu mama ei. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Alexandra Ungureanu susține că a avut o copilărie atipică și mama ei o considera anormală.

Alexandra Ungureanu, declarații despre copilărie

Cântăreața spune că abia acum recuperează anumite lucruri pe care, poate, ar fi trebuit să le facă deja de pe vremea când era adolescentă.

Chiar ea spune că este mult mai neliniștită decât ar trebui, la vârsta de 40 de ani. „Recuperez din adolescență” spune artista despre stilul ei de viață de acum.

ADVERTISEMENT

În adolescența ei a fost plictiseală, la petreceri nu mergea pentru că i se făcea somn și Alexandra Ungureanu era mai preocupată de studiu și de a lua note mari.

“Uneori sunt mult mai neliniștită decât ar trebui la vârsta mea. Recuperez o adolescență în care am fost serioasă, sobră, pusă pe carte, devreme acasă și tot ce vrei.

ADVERTISEMENT

Acum nu mai sunt așa. Alteori, mă simt foarte obosită și bătrână de la 20 și ceva. Depinde de stare.

A fost plictiseală mare în adolescență. Nu îmi plăcea să mă duc cu prietenii la petreceri că mă lua somnul, nu știam să mă distrez. Nu eram un copil model, maică-mea mă trimitea de acasă să îmi trăiesc vârsta, pentru ea eram anormală”, a declarat vedeta pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelegea Alexandra Ungureanu cu mama ei

Mai mult, Alexandra Ungureanu a recunoscut că mama ei era cea care se ruga de ea să iasă din casă și să se mai distreze. Vedeta a mărturisit pentru sursa citată că mama sa o credea anormală.

Alexandra Ungureanu a luat zece la examenul de Bacalaureat, lucru cu care se mândrește, iar acum încearcă să se distreze pe cât de mult poate.

ADVERTISEMENT

Cântăreața Alexandra Ungureanu filmează clipul unei piese pe care o va lansa în această toamnă, de care este foarte mândră. Artista a anunțat că va lansa o nouă piesă în câteva săptămâni.

De asemenea, artista a mărturisit că în acest an are planuri multe, inclusiv călătorii, așa că nu se poate gândi la o vacanță.

ADVERTISEMENT