Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri tari despre Adrian Mutu: „A venit acum 6 ani să preia echipa. Eu îl așez sub Hagi, Dobrin, Balaci” + „Mie îmi spunea numai Bălănel”. Video exclusiv

Valeriu Răchită a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI care sunt motivele pentru care l-a susținut pe Adrian Mutu pentru funcția de selecționer.
25.02.2023 | 19:31
Dezvaluiri tari despre Adrian Mutu A venit acum 6 ani sa preia echipa Eu il asez sub Hagi Dobrin Balaci  Mie imi spunea numai Balanel Video exclusiv
Dezvăluiri tari despre Adrian Mutu. „A venit acum 6 ani să preia echipa. Eu îl așez sub Hagi, Dobrin, Balaci” + „Mie îmi spunea numai Bălănel”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a reușit să o ducă pe Rapid în play-off, atingând unul dintre obiectivele propuse pentru acest an. Acum, fanii giuleșteni visează la calificarea într-o cupă europeană și la titlu.  

Valeriu Răchită dezvăluie motivul pentru care l-a susținut pe Adrian Mutu pentru postul de selecționer

Rapid a devenit una dintre echipele de top ale campionatului nostru. Iar un merit important îl are și Adrian Mutu. Un tehnician pe care Vivi Răchită îl consideră mai potrivit pentru echipa națională decât actualul selecționer, Edi Iordănescu. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a explicat care sunt motivele acestei opțiuni.

ADVERTISEMENT

”Eu pe Mutu l-am susținut împotriva lui Edi Iordănescu la echipa națională. De ce? Pentru că acum 5-6 ani a venit la Ploiești să preia Petrolul. Și am stat de vorbă cu el.

Uitați-l pe Mutu fotbalistul. Este altul. Am rămas surprins. Îl întreb: cu ce te servesc? Mi-a răspuns: o cafea și o apă plată. Mă așteptam la un whisky, ceva.

ADVERTISEMENT

Și am stat de vorbă cred că vreo două ore, două ore și ceva. Alt Mutu, cum gândea. Și-am zis: bine, Adi, dacă luăm Petrolul, și într-o dimineață este la 9 antrenamentul și tu vii pe la 11, și mai obosit? 

Niciodată, mi-a răspuns. >, mi-a spus.

Și a avut un discurs…Am stat de vorbă și despre sisteme de joc, despre tot. La ce antrenori a avut, cum să nu se prindă de tine? Și la ce fotbalist a fost Mutu. Eu îl așez acolo, sub Hagi, Dobrin, Balaci.

ADVERTISEMENT

L-am susținut peste tot. Și am avut argumente. Am spus așa: când vine Mutu în vestiar, care a jucat la Chelsea, Juventus. Ei, intră Edi, care a jucat două meciuri la Chimia Brazi și unul…Parcă este altceva.

Nu spun că Edi nu este un antrenor foarte bun, că n-a demonstrat. Și sperăm să ne califice. Dar este altceva când intră un asemenea antrenor, o asemenea personalitate în vestiar.

ADVERTISEMENT

Îți este rușine, ție, ca jucător, să te faci de râs în fața lui. La fel și cu Hagi”, a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Numai Bălănel îmi spunea. Era foarte ok, pentru echipă, pentru grup”

Bănel Nicoliță a rememorat momentele în care a fost coleg, la echipa națională, cu Adrian Mutu. Și spune că are încredere că acesta va reuși în cariera de antrenor.

”N-am avut probleme cu el. Numai Bălănel îmi spunea. Era foarte ok, pentru echipă, pentru grup. Nu a fost vreun moment în care să nu vină la antrenament, sau să vină târziu, ori altceva. Nu s-a întâmplat cât am jucat eu pentru echipa națională a României.

Eu sunt sigur că va reuși. Îmi place că joacă ofensiv Mutu, că nu se apără. Toate meciurile pe care le-a jucat Rapid, a jucat deschis”, a spus Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță a intervenit în discuție și a apreciat că între Adrian Mutu și selecționerul Edi Iordănescu există o diferență în ceea ce privește discursul. Și a nuanțat :”Este diferență mare și în ceea ce privește discursul celor doi. Foarte mare. Pentru că Edi are educația aceasta sportivă căpătată de la tatăl lui, și mediul în care a crescut, în umbra echipei naționale de mic copil. Și studiate, aprofundate. 

Pe când Mutu le-a trăit. În vestiar. Și în vestiar cu nume mari din fotbalul european. Cu antrenori imenși. Și are și șmecheria fotbalistică. Ca și șmecheria că a trăit anumite lucruri și a ieșit cu capul sus”.

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIK, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial, pagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

 

ADVERTISEMENT