News

Dezvăluirile incredibile ale lui Will Carroll, toboșarul trupei Death Angel! Susține că s-a întâlnit cu Satana în timp ce era în comă din cauza coronavirusului

21.05.2020 | 16:50
Dezvaluirile incredibile ale lui Will Carroll tobosarul trupei Death Angel Sustine ca sa intalnit cu Satana in timp ce era in coma din cauza coronavirusului
ADVERTISEMENT

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a depășit pragul de 5.100.000 la nivel global și tinde să înregistreze creșteri îngrijorătoare pe zi ce trece, mai ales că nu există un tratament eficient împotriva pandemiei.

Nici măcar artiștii nu au fost ocoliți de această boală, în ciuda faptului că și-au anulat toate evenimentele programate pentru restul anului și au încercat pe cât posibil să se protejeze. Un exemplu grăitor este Will Carroll, căruia COVID-19 i-a provocat cea mai dificilă experiență din viața sa.

ADVERTISEMENT

Toboșarul trupei Death Angel susține că s-a întâlnit cu Satana în timp ce era în comă din cauza coronavirusului

În cele două săptămâni petrecute în comă pe patul de spital, toboșarul trupei Death Angel și-a văzut, practic, moartea cu ochii. O spune chiar el, într-un interviu acordat la scurt timp după ce și-a revenit în mod miraculos.

Acesta susține că i-a apărut în vis o diavoliță care l-a criticat sever pentru lenea sa și l-a transformat într-un monstru asemănător lui Jabba the Hutt (n.r. celebrul personaj din Star Wars). Artistul își amintește că după întâlnirea cu Satana, a început să vomite sânge și a făcut atac de cord.

ADVERTISEMENT

Niște tuburi ieșeau din mine, altele erau înfipte, și lângă mine era o asistentă medicală. Am întrebat-o: Sunt încă în iad? M-a ignorat”, a povestit bateristul formației de thrash metal din Statele Unite ale Americii, după ce s-a trezit din comă.

Visul l-a făcut să-și schimbe radical viața

Potrivit spuselor sale, această experiență l-a convins că este momentul să lase în urmă viețile obiceiuri care îi afectau starea de sănătate. A încetat să consume băuturi alcoolice în exces, iar de țigări cu marijuana nici nu se mai poate pune problema.

ADVERTISEMENT

Va continua să cânte alături de trupa sa, așa că așteaptă cu nerăbdare să-și poată relua turneul european întrerupt în momentul în care a aflat că este infectat de coronavirus. „O să ascult satanic metal în continure și tot o să-mi placă Deicide și trupe de acest gen.

Cât privește viața mea personală și experiența prin care am trecut, nu cred că Satana este la fel de cool pe cât mi se părea în trecut.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, să știți că v-am simțit aproape în această perioadă. Sper să ne revedem curând”, a mai spus muzicianul.

ADVERTISEMENT
Tags: