Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluirile lui Vochin. „Îl cunosc pe Florinel de la 14 ani: nu e bârfitor. E om de vestiar”

Andrei Vochin i-a luat apărarea lui Florinel Coman la FANATIK SUPERLIGA și a spus de ce e convins că nu-și bârfește coechipierii de la FCSB.
13.11.2023 | 11:32
Dezvaluirile lui Vochin Il cunosc pe Florinel de la 14 ani nu e barfitor E om de vestiar
Florinel Coman, apărat de Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înfrângerea suferită de FCSB contra Rapidului în ultima etapă a turului seoznului regular din SuperLiga a agitat destul de mult apele la FCSB. Imediat după meci, patronul Gigi Becali a ieșit cu declarații foarte dure și l-a scos la înaintare pe Florinel Coman, despre care a spus că driblează pentru că nu are coechipieri de valoare cu care să combine.

Andrei Vochin îi ia apărarea lui Florinel Coman: „E om de vestiar”

Plecând de la aceste vorbe ale patronului de la FCSB, s-a speculat foarte mult că Florinel Coman ar face legea în vestiar, iar printre „victimele” sale s-ar număra și italianul Andrea Compagno, pe care l-a cerut afară din echipă.

ADVERTISEMENT

Răspunsul jucătorului a venit imediat, la finalul jocului câștigat duminică seara pe „Arena Națională” contra lui FC U Craiova. Vizibil iritat, Florinel Coman a explicat care e adevărul din punctul său de vedere și a dat vina pe o parte a presei, care ar încerca să dezbine vestiarul.

În apărarea lui Florinel Coman a sărit și reputatul jurnalist Andrei Vochin. Aflat în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, el a argumentat de ce nu crede că Florinel Coman și-ar „sabota” colegii în fața patronului, punând totul pe seama unei neînțelegeri de comunicare.

ADVERTISEMENT

„Cred că este foarte afectat de ceea ce s-a spus despre el și într-o primă fază nu presa este de vină, pentru că declarațiile patronului Gigi Becali sunt cele care au generat acest conflict. Poate nu a înțeles foarte bine domnul Becali ceea ce i-a transmis Florinel, pentru că e fotbal, și nici noi nu înțelegem foarte bine ceea ce ni se întâmplă de multe ori.

Eu îl cred sută la sută pe Florinel, pentru că îl cunosc. Nu este în niciun caz genul de fotbalist bârfitor… De fotbalist care să vorbească pe la spate colegii, care să bage bățul prin gard. Este un fotbalist de vestiar, e un băiat bun, care își apără colegii de fiecare dată. Nu încearcă să își salveze el pielea arătând cu degetul către alții.

ADVERTISEMENT

Eu îl cunosc de la 14 ani, nu este tipologia asta. Sunt alții la care m-aș gândi că fac așa ceva, dar la el nu pot să mă gândesc… Deci din punctul ăsta de vedere e clar.

Deci, din punctul ăsta de vedere, cade chestiunea cu Comnpagno. Eu nu-l văd pe Florinel făcând așa ceva, pentru că nu am auzit cazuri. Îl cunosc de la echipa națională, de la U15, acum e U26, și nu am auzit să facă vreodată așa ceva.

ADVERTISEMENT

El e nervos în interviul ăsta de după meci, se vede clar că e nervos. Și când o să mă văd cu el acum, o să-i spun că face parte din fișa postului unui lider. Așa pățește un lider. Deci, ești un lider, bucură-te de asta și trebuie să gestionezi situația”, a comentat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA situația lui Florinel Coman.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai bună din presa sportivă românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. Premiera este disponibilă în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

DEZBATERE INCINSA dupa DISCUTIA TELEFONICA Gigi Becali - Florinel Coman

ADVERTISEMENT