Life

Diagnosticul primit de Ella de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta să fi trecut prin asta și-n timpul filmărilor: “Trebuie să mă justific”

26.08.2020 | 19:41
Diagnosticul primit de Ella de la Puterea Dragostei Nimeni nu se astepta sa fi trecut prin asta sin timpul filmarilor Trebuie sa ma justific
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri la care fanii ei nu se așteptau, cu siguranță. A devenit cunoscută odată cu participarea din sezonul doi din show-ul de peKanal D.

Tânăra a căpătat o foarte mare popularitate în rândul publicului român. Detaliu observat și la nivelul postărilor formulate de brunetă, în mediul online, unde are un număr record de urmăritori, de rândul

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a oferit detalii rămase neștiute până acum despre o boală de care suferă. Condiția medicală e una rară și la care nimeni nu se aștepta. Însă, atunci când face anumite gesturi, Ella ajunge să aibă de suferit și boala ei se manifestă foarte acut.

Diagnosticul primit de Ella de la Puterea Dragostei. Concurenta de la Kanal D a trecut prin asta și în timpul filmărilor

Mai exact este vorba despre o problemă care i-a adus și câteva reproșuri din partea altor concurente, când se afla în fața camerelor de filmat. Fosta participantă a simțit nevoia să se explice și a dat detalii incredibile despre boala ei.

ADVERTISEMENT

De aceea, a constatat și că a trecut prin clipe grele, resimțite pe parcursul competiției, când se afla în Casa DragosteiA fost acuzată pe atunci de Daiana, o altă participantă, că ar avea o igienă precară.

Totul din pricina faptului problemei sale de piele, fiind astfel și diagnosticată după o vizită la un dermatolog cu o condiție numită dermatită seboreică.

ADVERTISEMENT

Problema brunetei de 24 de ani s-a manifestat de fiecare dată când aceasta s-a enervat foarte puternic sau a suferit șocuri emoționale. Mai mult, când se enerva pe timpul filmarilor, Ellei de la Puterea Dragostei i se lua pielea de la nivelul scalpului și îi apăreau coji.

„Nu am să pun mana pe tine că ai coji în cap! Spală-te pe cap. Hai, mai plangi un pic! A văzut Jador cum faci tu? Ce știe ea de ce am facut eu afară?”, îi spunea pe atunci Daiana.

ADVERTISEMENT
Diagnosticul primit de Ella de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta să fi trecut prin asta și-n timpul filmărilor Trebuie să mă justific
Ella de la Puterea Dragostei a dezvăluit în mod neașteptat de ce condiție medicală suferă

„Chiar am grijă de corpul meu mai mult ca niciodată. Poate prea mult. Am o dermatită seboreică. În momentul în care mă enervez și mă supăr, da, mi se ia pielea. Oamenii din afară nu mă știu. Trebuie să mă justific pentru că oamenii de acasă nu înțeleg.”, a fost dezvăluirea făcută de Ella de la Puterea Dragostei, potrivit Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT