Sport

Dialog amuzant cu Jose Mourinho. „Cu care nevastă te-a făcut Giovanni?”

Mitică Dragomir a povestit un dialog amuzant purtat de Ticu Alexe cu Jose Mourinho, după ce antrenorul a fost la Tiraspol.
27.09.2023 | 11:30
Dialog amuzant cu Jose Mourinho Cu care nevasta tea facut Giovanni
Dialog halucinant cu Jose Mourinho. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre dialogul scurt și amuzant pe care Ticu Alexe l-a avut cu Jose Mourinho.

Dialog savuros cu Jose Mourinho

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” un dialog savuros purtat de Ticu Alexe cu Jose Mourinho, după ce antrenorul a fost în Republica Moldova, la Tiraspol:

ADVERTISEMENT

„Unul singur l-am cunoscut și rezistă la orice tăvăleală. Giovanni! E cel mai tare, Gigi nu rezistă la tăvăleală, Gigi e un tip sensibil. Îți spun eu cine rezistă la tăvăleală.

Pițurcă rezistă la tăvăleală, dar Giovanni e pe primul loc. Știi cum e? E hopa-mitică. Acum te înjură, acum te pupă. Are școala vieții, are școala bulevardului, școala avioanelor”.

ADVERTISEMENT

„Ăsta a fost șmecher de șmecher!”

„Ăsta a fost șmecher de șmecher, mă! Mi-a spus Ticu Alexe. Ticu Alexe a transmis meciul din Moldova. S-a dus cu un operator la Mourinho.

Și i-a spus Ticu Alexe… asta e în premieră, n-a dat-o nimeni. S-a dus la Mourinho și i-a spus că e băiatul lui Giovanni Becali. Și ăsta îi zice ’Cu care nevastă te-a făcut?’”, a continuat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Băi, dați-o peste tot în presă că e ceva unicat! Ticu Alexe mi-a spus. Ăsta îl întreabă să dea un cuvânt românesc, el spune Becali, îl întreabă dacă mai știe altul, iar Mourinho îi spune că nu”, a mai spus fostul șef al LPF, la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

„Cred că a zis de Giovanni, că e prieten cu Giovanni. Ei vorbesc mereu. A fost treaba aia atunci, când a zis că pe Gigi îl cunoaște toată Portugalia. Mourinho avea un antrenor secund, l-a antrenat pe Carlos.

ADVERTISEMENT

Și Gigi a zis: ‘Dau 100.000, cine-l ia pe Carlos!’. Iar antrenorul a spus: ‘E cel mai deștept om din fotbal’. De atunci, gluma asta a circulat în toată Portugalia. A vrut să vină când eram în pușcărie, dar nu am fost de acord”, a spus și Gigi Becali.

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dialog HALUCINANT cu Jose Mourinho la Tiraspol

ADVERTISEMENT