Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog incredibil Robert Niță – Victor Angelescu: „Mai am și eu o restanță de 3.000 de euro din era Copos! Ne putem vedea la o cafea?” Video exclusiv

Robert Niță își vrea banii înapoi! Fostul atacant a glumit cu Victor Angelescu, patronul Rapidului, pe seama datoriilor pe care giuleștenii le au de plătit.
07.01.2023 | 11:25
Dialog incredibil Robert Nita  Victor Angelescu Mai am si eu o restanta de 3000 de euro din era Copos Ne putem vedea la o cafea Video exclusiv
Dialog incredibil Robert Niță - Victor Angelescu: „Mai am și eu o restanță de 3.000 de euro din era Copos! Ne putem vedea la o cafea?” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a discutat telefonic în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, despre datoriile mai vechi pe care le-a avut clubul.

Robert Niță și Victor Angelescu, dialog savuros pe tema datoriilor Rapidului

Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid a fost nevoită să plătească aproximativ 2 milioane de euro datorii către foștii angajați. La „masa credală” s-a „înscris” și Robert Niță, fotbalist care a jucat pentru alb-vișinii în perioada 2000-2004.

ADVERTISEMENT

„Per total cred că o să se ajungă la aproape 2 milioane. Mai avem pe cineva de plătit acum, 1,8 milioane. Cred că o să se ajungă la 2.

În acest moment nu (n.r. – dacă au interdicție la transferuri). Avem această persoană pe care o să o plătim. Ce putem să facem?

ADVERTISEMENT

Altfel nu putem face transferuri, nu avem voie în cupele europene. Ce să facem?

Acum sigur nu poți fi niciodată 100%, dar din ce știu eu nu mai e. 100% nu știu exact”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Putem să ne vedem la o cafea”

Deși a făcut junioratul la Steaua, Robert Niță este un rapidist convins și nu ratează niciun meci pe care giuleștenii îl joacă pe teren propriu. Fostul atacant a înscris de 19 ori pentru echipa de sub Podul Grant.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță: „Mai am și eu o restanță de vreo 3.000 de euro din era Copos. Putem să ne vedem la o cafea?”.

Victor Angelescu: „Cum să nu?!”.

Robert Niță: „Plătesc eu cafeaua. Și să știți că dacă nu îi dați nu mai vin la meciuri”.

ADVERTISEMENT

Victor Anglescu: „Pai atunci trebuie să rezolvăm cumva”.

Robert Niță: „Doamne ajută”.

Rapid este prima echipă care s-a reunit în 2023, încă de pe 2 ianuarie şi pregăteşte a doua parte a sezonului în Antalya, acolo unde va juca trei meciuri de pregătire. Cantonamentul se va încheia pe data de 14 ianuarie.

ADVERTISEMENT