Fotbal intern

Dialog tensionat Petrea – Iordănescu la penalty-ul cerut de CFR la Debelljuh: „Ce urli atât?” / „Respectă-mă!” Exclusiv

15.04.2021 | 19:42
Dialog tensionat Petrea  Iordanescu la penaltyul cerut de CFR la Debelljuh Ce urli atat  Respectama Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gabriel Debeljuh a fost protagonistul unei faze controversate în minutul 30 al Supercupei dintre CFR Cluj și FCSB, când a cerut penalty la un duel în careul „roș-albaștrilor” cu Ovidiu Popescu.

Radu Petrescu a considerat că nu a fost vorba despre un fault al lui Popescu și i-a dat galben atacantului croat pentru simulare, moment când Edi Iordănescu a fost cu greu să intre în teren de către Cristi Panin.

ADVERTISEMENT

Tot la acea fază, cei doi antrenori au avut un schimb tăios de replici, Toni Petrea reproșându-i lui Edi Iordănescu faptul că țipă prea mult către arbitrul partidei, iar FANATIK în exclusivitate vă prezintă dialogul dintre cei doi.

Dialogul tensionat dintre Petrea și Iordănescu la penalty-ul cerut de CFR

Minutul 30 al Supercupei dintre FCSB și CFR Cluj a venit cu un moment controversat, în care Gabriel Debeljuh a cerut penalty la o intervenție a lui Ovidiu Popescu în careu, însă atacantul campioanei României a primit cartonașul galben pentru simulare. Faza a adus și un schimb tăios de replici între Toni Petrea și Edi Iordănescu:

ADVERTISEMENT

Toni Petrea: Ce urli atît?

Edi Iordănescu: Toni, eu nu am vorbit cu tine. Respectă-mă!

Petrea: Faci prea mult scandal!

Edi: Dar tu ce vrei? Tu să țipi și eu nu?

Momentul în care Gabriel Debeljuh primește cartonașul galben de la Radu Petrescu
Momentul în care Gabriel Debeljuh primește cartonașul galben de la Radu Petrescu

Edi Iordănescu, plin de nervi pe banca tehnică

Edi Iordănescu a fost foarte nervos în timpul confruntării dintre CFR Cluj și FCSB, tehnicianul având mai multe reacții nervoase la adresa arbitrului Radu Petrescu.

După faza controversată din minutul 30, Edi Iordănescu a fost ținut de Cristi Panin să nu intre în teren, însă nu a scăpat nici el de cartonașul galben, primit pentru proteste. Radu Petrescu i-a arătat cartonașul galben și lui Toni Petrea în urma disputei.

ADVERTISEMENT

Faza controversată a venit ca urmare a unei mingi pe care Ovidiu Popescu nu a putut să o controleze și care a ajuns, în cele din urmă, la Gabriel Debeljuh care preluase balonul și se pregătea să șuteze.

CFR Cluj a cerut și un gol

În minutul 55, CFR Cluj a fost protagonista unei alte faze controversate, când mingea trimisă cu capul de Ben Youssef a fost respinsă de pe linia porții de către Andrei Vlad.

ADVERTISEMENT

Jucătorii campioanei României au cerut gol valabil la acea fază, însă Radu Petrescu nu le-a validat reușita, iar reluările au arătat că goalkeeper-ul FCSB-ului a respins mingea cu piciorul de pe linia porții, iar decizia arbitrului a fost una corectă.

Golul cerut de CFR Cluj. Sursă foto: Captură/TelekomTV
Golul cerut de CFR Cluj. Sursă foto: Captură/TelekomTV

Din nou, banca tehnică a campioanei României a „explodat” la marginea terenului, însă nemulțumirile au fost mai cumpătate, fără să existe sancțiuni pentru proteste.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,10 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT