Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Dialog uluitor Edi Iordănescu – Ianis Hagi, cu 90 de secunde înainte de gol: “L-a chemat la margine și asta i-a spus”

În timpul partidei cu Israel, Ianis Hagi și Edi Iordănescu au avut un dialog uluitor chiar înainte de al doilea gol marcat al României. Selecționerul l-a chemat la margine.
19.11.2023 | 23:00
Dialog uluitor Edi Iordanescu  Ianis Hagi cu 90 de secunde inainte de gol La chemat la margine si asta ia spus
În timpul partidei cu Israel, Ianis Hagi și Edi Iordănescu au avut un dialog uluitor chiar înainte de al doilea gol marcat al României. Selecționerul l-a chemat la margine.
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Euro 2024 după 2-1 cu Israel. Elveţia a remizat cu Kosovo şi este la două puncte de “tricolori” înaintea meciului direct. Golurile au fost marcate de George Pușcaș și Ianis Hagi, care a fost schimbat de Edi Iordănescu imediat după super execuția cu piciorul stâng.

“Am văzut un grup unit, o familie”

Corespondentul FANATIK, Cristi Coste, aflat în Ungaria alături de echipa națională a discutat despre energia formației lui Edi Iordănescu. Jurnalistul a observat bucuria “tricolorilor”, dar și grupul unit ca o familie, construit de selecționerul României.

ADVERTISEMENT

“Bucurie enormă pe gazon. Am văzut, în sfârșit, grupul acela despre care se vorbea și acea familie care s-a descătușat, jucători, antrenori, staff. Toți s-au dus spre suporteri și am retrăit momentele pe care le trăiam în Cesena. Atunci când toată tribuna a doua cânta alături de “tricolori”, așa s-a întâmplat și aseară”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

Dialog uluitor Edi Iordănescu – Ianis Hagi, cu 90 de secunde înainte de gol

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Coste a relatat și momentul controversat al schimbării lui Ianis Hagi. Corespondentul redacției a dezvăluit că Edi Iordănescu și Ianis Hagi au avut un dialog chiar înainte de gol, în care selecționerul i-a spus să se pregătească să iasă de pe teren.

ADVERTISEMENT

“Ianis Hagi a marcat cu câteva secunde înainte să fie înlocuit. I-a chemat Edi Iordănescu pe Hagi și Pușcaș la margine, când se accidentase căpitanul lor. Pe George l-a întrebat dacă mai poate și i-a făcut semn că e OK. Lui Ianis i-a zis să se pregătească de schimbare.

La un minut după acea fază, Ianis Hagi a dat gol și Edi Iordănescu a mers până la capăt cu decizia sa, pentru că imediat au urmat înlocuirile. A ieșit Ianis Hagi imediat după gol. Era puțin nemulțumit pentru faptul că este scos. Tocmai atunci când a reușit să marcheze, dar a înțeles rațiunea tactică a lui Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, toate mutările s-au dovedit a fi câștigătoare. Începând cu Pușcaș, continuând cu Drăguș în banda stângă, care, poate, a făcut cel mai bun meci la echipa națională. A fost responsabil cu barele Drăguș. După ce a marcat bara aceea, unde a marcat Pușcaș, a venit aceea unde nu a reușit Ianis Hagi să o fructifice”, a povestit Cristi Coste.

Hagi a marcat golul victoriei

“În coincidențe nu cred, ci cred în destin. Îți faci destinul prin munca zilnică încă din copilărie. Misterul este muncitor, eu sunt muncitor, acest grup a muncit zi de zi. Avem mentalitatea de a ne lupta cu orice echipă, am făcut-o acum și cu echipa mare.

ADVERTISEMENT

Naționala României a fost pregătită de la primul meci, s-a văzut asta, și ne-am calificat pe merit. Rămâne să jucăm pe Arena Națională cu stadionul plin și să încercăm să facem oamenii fericiți. Știm că am reușit să îi facem fericiți acum”, a completat Ianis Hagi.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Ianis Hagi și Edi Iordănescu, dialog înaintea golului

ADVERTISEMENT