News

Dialogul uluitor dintre polițiști și bărbatul din Botoșani care și-a înjunghiat soția în somn, apoi a fugit beat pe străzi

Un bărbat din Botoșani și-a înjunghiat soția în somn, apoi a fugit pe străzi. A avut parte de un schimb de replici șocant cu polițiștii.
11.09.2022 | 11:10
Dialogul uluitor dintre politisti si barbatul din Botosani care sia injunghiat sotia in somn apoi a fugit beat pe strazi
Dialog șocant între agresor și polițiștii veniți să-l prindă. Sursa foto: botosaneanul.ro.
ADVERTISEMENT

În urmă cu doar câteva seri, un episod șocant a avut loc în Botoșani. O femeie în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată în timp ce dormea, chiar de către soțul său.

Și-a înjunghiat soția în timp ce aceasta dormea

Cei doi se certaseră cu câteva ore înainte de incident. Victima a ajuns la spital, unde se zbate între viață și moarte după ce a fost atacată cu brutalitate în miez de noapte.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fugit din casă imediat ce a comis fapta, dar a fost prins de către polițiști la doar câteva zeci de minute după ce și-a înjunghiat soția. A fost dus la audieri de către oamenii legii.

Scandalul dintre cei doi a pornit pentru că femeie depusese actele de divorț. Orbit de furie, bărbatul a decis să se răzbune. A petrecut ceva vreme la un bar din apropierea casei, unde și-a pregătit planul, iar apoi s-a întors acasă.

ADVERTISEMENT

A găsit-o pe femeie dormind, a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o pe aceasta de două ori. Una dintre lovituri a fost în imediata apropiere a inimii.

Fiica celor doi, alarmată de țipetele femeii înjunghiate, a sărit în apărarea sa. Bărbatul ar fi amenințat-o și pe ea. Norocul ei a fost că în casă se afla și un văr de-al fetei, care a sărit în apărarea sa.

ADVERTISEMENT

Cum i-a luat agresorul peste picior pe polițiștii porniți în urmărirea sa

La locul faptei au ajuns atât polițiștii, cât și mai multe ambulanțe. Femeia a fost preluată și dusă de urgență la spital, în vreme ce poliția a pornit pe urmele agresorului fugit de acasă.

În doar câteva zeci de minute, oamenii legii au dat de acesta, moment în care bărbatul, aflat sub influența alcoolului, i-a luat în derâdere pe agenți:

ADVERTISEMENT

Poliţist: Bună seara! De la Poliţie suntem, da?

Atacator: Da?

Poliţist:  Aveţi ceva asupra dumneavoastră?

Atacator: Da.

Poliţist:  Ce aveţi? Ce aveţi asupra dumneavoastră?

Atacator: Un pistol cu bile.

Poliţist:  Un pistol cu bile? Unde îl aveţi?

Acesta chiar a încercat să-i provoace pe polițiști: ”Haide! Ce faceţi? Staţi ca proştii? Trage!” le-a mai spus agresorul, arată botosaneanul.ro.

Bărbatul este urmărit penal pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT
Tags: